2777
2789
عنوان

یه ماهه خونریزی دارم

242 بازدید | 15 پست

هفته ۱۶ بارداری هستم .بعد سونوی nt هر ده روز تقریبا خونریزی و لکه بینی دارم   .سونو شدم خدا رو شکر قلب بچه میزد فقط هماتوم کوچیک داشتم.

شیاف هم استفاده میکنم ولی قطع نمیشه لکه بینی.

میترسم زایمان زود رس بشم 

کسی اینطور بوده بعد سه ماه اول .

بچش الان پیشش باشه  

استراحت مطلق هیچی مثل استراحت برا هماتوم خوب نیست.منم داشتم فقط برا توالت بلند میشدم شوهرم لیوان اب یا غذا برام میاورد خداروشکر رفعشد

الان پسرم کنارم خابیده😊نگران نباس

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا سه ماهگی خونریزی داشتم چون بچه داشتم زیاد اینور اونور میپریدم 😂شیاف استفاده کردم استراحتمو زیاد کردم خوب شدم الانم فسقلی نق نقو کنار خواهرش خوابیده 

بیشتر استراحت کن

بله من

از اول خونریزی داشتم،طوری بود که من دوماه بود حامله بودم اما چون خونریزی داشتم نمیدونستم،فرستادن سونو،دکتر گف خانوم حامله ای۹هفته هستی،هماتوم داری ،بزرگه،با شیاف و استراحت خوب شد خداروشکرالان پسرمم باشگاست😍😍

🌹

استراحت مطلق هیچی مثل استراحت برا هماتوم خوب نیست.منم داشتم فقط برا توالت بلند میشدم شوهرم لیوان اب ...

عزیزم  

چند هفته بودی چند وقت طول کشید کامل رفع شه؟ یادت میاد

من تا سه ماهگی خونریزی داشتم چون بچه داشتم زیاد اینور اونور میپریدم 😂شیاف استفاده کردم استراحتمو زی ...

عزیزم    

یادم رفت از دکتر بپرسم استفاده طولانی مدت شیاف ضرر نداره؟

من تا سه ماهگی خونریزی داشتم چون بچه داشتم زیاد اینور اونور میپریدم 😂شیاف استفاده کردم استراحتمو زی ...

عزیزم    

یادم رفت از دکتر بپرسم استفاده طولانی مدت شیاف ضرر نداره؟

برا منم دعا کن سلامت بدنیا بیاد

ببین استراحت کنی مطمئن باش هیچی نمیشه،هماتوم زود دفع یا جذب میشه نگران نباش،فقط و فقط و فقط استراحت

شیافم به موقع استفاده کن، انشاءالله که زود خوب میشه و نینی سالم به دنیا میاد

تو بارداری برای منم دعاکن حامله شم،تو اقدامم برای بچه دوم

🌹

عزیزم      چند هفته بودی چند وقت طول کشید کامل رفع شه؟ یادت میاد

۳ ماه اول استراحت بودم سونو ان تی رفتم رفع شده بود.نگران نباش هماتوم ولک وخون تو اکثر بارداری های امروزه هست.😊استراحت کن شیاف بذار نشاسته تو اب سرد حل کن باسلق هم بخور

انشالله بسلامتی بدنیا میاری وبزرگش میکنی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧