2777
2789
عنوان

بعد از 6 سال زندگی...

539 بازدید | 39 پست

شش ساله ازدواج کردم. تازه فهمیدم شوهرم سابقه صرع داشته که با دارو کنترل شده.

خانوادش خیلی خیلی دروغگو هستن. این اولین پنهان کاریشون نیست.

الان که دوتا بچه دارم ولی یه بار مادرشوهرم درد و دل میکرد گفت بچه اولت معجزه زندگی منه چون دکترا گفته بودن شوهرت اصلا نمیتونه بچه دار بشه.

و یه عالمه دروغای دیگه.

کلافه ام. از بدرفتاریها و توقعاتشون خسته ام.

تازه میفهمم چرا اینقدز مادرشوهرم باید در جریان رفتارهای روزمره شوهرم قرار میگرفت

شوهرم به خاطر سابقه بیماری تعادل رفتاری نداره. شما باشین چه کار میکنید؟

با دوتا بچه جز تحمل چيكار ميتونم بكنم سعي ميكنم زندگيمو مديريت كنم اون زمان كه بايد چشمتو باز ميكردي كه نكردي الان چيكار ميتوني بكني

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جز صبر و تحمل اگه چاره دیگه ای داری بد نیست که ی گوش مالیشون بدی.دروغ گویی بدترین چیز تو زندگی مشترکه.متاسفانه منم ضربه دیدم از همین دروغ گویی

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

با شوهرم صحبت میکنم اما بعدش برام مهم نیست و زندگی میکنم البته اگر عاشقش باشم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

هیچی دیگه کار از کار گذشتع

بجای غصه 

شوهرمو عصبی نمیکردم

و زندگیمو ادامه میدادم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مسلما کار خاصی نمیتونی کنی

کاریم کنی فقط بهم میخوره رابطتون.

ولی دلخوریتو ب شوهرت و خانوادش بگو و بگو رسمش این نبود و بگو شماها بزرگترای مایید ولی هیچوقته هیچوفت نمیتونم ببخشمتون.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…