2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

124 بازدید | 10 پست

من این ماه دوتا امپول hmgروز ۸-۹زدم و روز ۱۴فولی ها اندازش۲۱-۲۲-۲۳بود و همون روز خیلی ترشح داشتم.پریودام ۳۴تا۳۷روزس 

سوالم اینه مگه ۱۴روز قبل پری تخمکگذاری اتفاق  نمی افته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز اول پریود بشمار روز 14 میشه تخمک گذاريت  کیت تخمک گذاری بگیر دقیق نشون میده از همون روز ...

الان روز ۱۹هستم و دکترا میگن ۱۴روز قبل پری میشه تخمکگذاری اما روز ۱۴علائم داشتم نه امروز ک میشه ۱۴روز قبل پری

الان روز ۱۹هستم و دکترا میگن ۱۴روز قبل پری میشه تخمکگذاری اما روز ۱۴علائم داشتم نه امروز ک میشه ۱۴رو ...

عزیزم حتما اشتباه متوجه شدی از روز اول دوره باید بشماری روز 14 به بعد میشه تخمک گذاری 

مثلا برای من  روز 14 هست با 16 

شما همون روز که خیلی ترشح داشتی تخمک گذاريت بوده 

بازم داروخانه کیت بگیر دقیق بهت نشون میده 

یا اینترنت سرچ کن متوجه ميشي

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد

عزیزم حتما سرچ کن قشنگ برات توضیح دادن من نتونستم لینک بفرستم برات گفته که از روز12 بعضيا 14 سیکل تا روز 18 زمان تخمک گذاری هست هموني که من بهت گفتم

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد