2777
2789
عنوان

افسردگی تو حاملگی طبیعیه؟

69 بازدید | 7 پست

خیلی احساس بی حوصلگی میکنم همش هم بهونه میگیرم واقعا خسته شدم همش تو خونه جایی نمیرم یعنی جایی نیست برم هوا خیلی گرمه کسی بیرون نمیره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

شما تو حاملگی جیکار میکردید

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو حاملگی جیکار میکردید

منم قرص دارم استفاده میکنم افسردگی گرفتم ناامید شدم شوق بچه ندارم زود گریم میگیره ازهمه شاکیم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
منم قرص دارم استفاده میکنم افسردگی گرفتم ناامید شدم شوق بچه ندارم زود گریم میگیره ازهمه شاکیم

😭😭هی از شوهرم ایراد میگیرم بیجاره خسته شده از دست من .خیلی هم سرد شدم دوست ندارم بوسم کنه

کاملا طبیعیه . بخور بخواب فیلم ببین ازین دوران لذت ببر که بعدش باید تا چن سال بیدار باشی😁😁😁

بیشتر میخوابم ولی کلافه میشم شبا  خودم نمیدونم چی میخوام کلی در یخچال باز و بسته میکنم ایراد جیزی میگیرم که نیست اونموقع