2777
2789
من همه کار کردم واسه دختر دار شدن چون شوهرم ۴ تا برادر داره و خواهر نداره و اونام بچه هاشون همه پسره ...

منم اگ میخواستم ب هر قیمتی پسردار بشم میرفتم ای وی اف ک تضمینیه ولی ب هر قیمتی پسر نمیخوام.ولی تغذیه هیچ ایرادی نداره خود پیامبرا هم گفتن ک چی بخور پسر شه یا برعکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ کدوم ازاین هارورعایت نکردم ولی شوهرم ازبچه گیش گرمی میخوردژل رویال زنبورعسلم خیلی عالیه هم بر ...

ژل رویال زنبور عسل؟لازمه چند ماه قبل اقدام بخوره؟اخه من عجله دارم میخوام همین ماه اقدام کنم

حتما حتما  فوليك اسيد رو خودت شروع كن 

دوغ و ماست رو حذف يا كمترش كن 

گرمي مثل ارده و شيره انگور باهم قاطي كنين با همسر بخورين 

موز هم پتاسيم هست خيلي خوبه 

ويتامين اي حتما حتما با دز مناسب حتي شده از داروخانه بپرس كه زياد نخورين هم خودت هم همسرت ماه اقدام

كيت تخمك گذاري بگير ببين روز چندم دوره مثبت ميشه 

همون شب اقدام كن

همه اينها علمه و كمك ميكنه 

اما مهمتر خواست و مصلحت خداست 

قبل از اقدام وضو بگيرين و بگين خدايا بما پسر سالم و صالح بده

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

سلام دوستان من دوماه رژیمم البته سنتی داروهای گیاهی خوردم و ناشتا فلفل و حلوا دارویی و خلاصه خیلی چیا خوردم بعد برا رژیم هم لبنیات خط قرمز هر چی سرده خط قرمز نخوردیم من و شوشو جان الان ماه سومم همون طبیب سنتی گفته اقدام کن ب بارداری و من حتی نامنظم قاعده میشم ماه قبل با یکماه حدودا تاخیر شدم دیونه شدم شده استرس نوبت دندونم دارم عاج واجم اقدام کنم بچه بشه دندون پزشکی مشکلی داره برم بچها؟؟؟؟؟

کیت برا تخمک اگه ok بود بعد چقد باید اقدام کرد 

سلام دوستان من دوماه رژیمم البته سنتی داروهای گیاهی خوردم و ناشتا فلفل و حلوا دارویی و خلاصه خیلی چی ...

الان اقدام کردی یا نه؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
الان اقدام کردی یا نه؟

چکاپ و کار دندونپزشکی برای قبل اقدامه . سه ماه اول و سه ماه اخر بارداری کار دندونپزشکی ممنوعه . فقط سه ماه دوم با صلاحدید پزشک زنان بعضی کارای اورژانسی و میشه انجام داد. ولی عکس رادیولوژی ممنوعه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

[QUOTE=106120587]چکاپ و کار دندونپزشکی برای قبل اقدامه . سه ماه اول و سه ماه اخر بارداری کار دندونپزشکی ممنوعه . فقط ...[/QUOTE

اره گلم رژیم تو ماه سوم میرم چند روز دیگه خانمه بهم گفت ک بعد تموم شدن قاعدگی تو جوش شیرین بشین اقدام ب بارداری کن هنوز حامله نشدم ی هفته دیگه اقدام ب حاملگی میکنم اگه حامله شم

الان اقدام کردی یا نه؟

حالا اگه خواستین بگین براتون دارو اینارو میزارم با دستورش امیدوارم من جواب بگیرم شمام جواب بگیرین توکل ب خدا من دوتا دختر دارم بخاطر پسر می‌خوام سومی بیارم خدا کمک کنه مراد دل همه رو بده کسی رو مأیوس نکنه....

حالا اگه خواستین بگین براتون دارو اینارو میزارم با دستورش امیدوارم من جواب بگیرم شمام جواب بگیرین تو ...

سلام عزیزم هر چی ک میدونی بفرس.منم پیش ویجی کومار رفتم و کلی یادداشت برداشتم خواستی بگو بفرستم.متم ی دختر چهار ساله دارم انشالله ک ی پسر صحیح و سلامت خدابهمون بده.