2777
2789
ی سوال من قاعدگیم ما منظمه خب من سری قبل 7مرداد پری شدم ماه قبل نشدم تا 1مهر ک باز شدم الان چطو مح ...

والا منم دقیق نمیدونم.ولی بزن ماشین حساب تخمک گذاری برای پریودی نامنظم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميشه درخواست دوستي منو قبول كنيد عكسو خصوصي برام بفرستيد

عزیز دلم من همه دارو ها و مراقبت ها و هزینه های ک کردم جواب نداد و خدا بهم ی گل دختر داد الان ک همه چی رو امتحان کردم بهت میگم اگه صددرصد پسر میخوای ریسک نکن و برو ای وی اف

عزیز دلم من همه دارو ها و مراقبت ها و هزینه های ک کردم جواب نداد و خدا بهم ی گل دختر داد الان ک همه ...

خدا براتون حفظش كنه.ولي فكر ميكنم وقتي تلاش كنمو نشه خواست خداست.آي وي اف هم صد درصد نيست عزيزم أونم خطا داره فعلا رژيمو امتحان كنم ببينم خدا چي ميخاد

خدا براتون حفظش كنه.ولي فكر ميكنم وقتي تلاش كنمو نشه خواست خداست.آي وي اف هم صد درصد نيست عزيزم أونم ...

کار درستی میکنی عزیزم همه چی رو بسپر ب خدامن ک کلا بیخیال پسردار شدن شدم با همین دو تا دخترام عشق دنیا رو میکنم😍

🟡چیکار کنم بچم پسر👶 بشه؟!

🟡چی بخورم بچم پسر👪 بشه؟!

♦️روش صد در صد تضمینی پسر دار شدن! 💯

♦️پودر پسر که به پسر شدن جنسیت نطفه کمک می نماید. ( مخصوص خانم ها )

♦️همراه با مشاوره و پشتیبانی تا تعیین جنسیت جنین

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل 

شماره تماس :

09367461816

ی تومار بلنده ایشالا سر وقت همه رو براتون تایپ میکنم 🤪

سلام توروخدا تایپ کنید تجربه هاتون عکس فرستادین بالانمیاد

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته