2777
2789
عنوان

مجردی خوبه یامتاهلی باذکردلیل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 147 پست
واای خدا خیرت بده دوست خوبم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و دلتو شاد کنه بخدا دیگه بریدم از زند ...

خداروبه این شب عزیزقسم میدم یه ازدواج خوب وباآبرونصیبت کنه😍برامنم دعاکن هرچی زودتر شرایط ازدواج منوعشقم جورشه باهم ازدواج کنیم وعشقم بسلامتی سفرهاشوبیادوبره توروخداااا😘😘

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا واسه منی ک الان مجردم و حس میکنم بختم بسته شده و کلی مشکل با پدر و خانوادم دارم حس میکنم ازدواجم بکنم چیز بهتری دز انتظارم نیس..اقوام ما هم ک همه زن١۵ سالع میخوان ظاهرن من ک٢٣سالمه ترشیدم دیگه

چیه😐😐😐😐😐😐😐😐

چ رسومات سختی🤨🙁

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
والا واسه منی ک الان مجردم و حس میکنم بختم بسته شده و کلی مشکل با پدر و خانوادم دارم حس میکنم ازدواج ...

خداباهاته گلم ناامیدنباش

خداروبه این شب عزیزقسم میدم یه ازدواج خوب وباآبرونصیبت کنه😍برامنم دعاکن هرچی زودتر شرایط ازدواج منو ...

انشالله که تا آخر امسال عروسی میگیری و من برات کلی کیلی کیلی لی میکنم😍😂 

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
من سه ساله ازدواج کردم من دهه70خواهرم 60 

ان شاالله خدایه همسر خوب سر راه خواهرت قراربده و خوشبخت بشه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ان شاالله خدایه همسر خوب سر راه خواهرت قراربده و خوشبخت بشه

خواستگارای خوبی هم داره  ولی..... انشالله😍

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
هرچی خدا بخواد عزیزم نمیتونم با تقدیر بجنگم😢

ازخداتواین شبامیخوام بهترینارو واست بخواد😍

هنوز نرفتم جیش ومسواک فردام صبح زود بایدبیدارشم می حوصله مسواک داره😯⁦☹️⁩

خواستگارای خوبی هم داره  ولی..... انشالله😍

خب پس چرا نمیره؟

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
جی بگم😰 تاالان خود خانوادمم خواستگارای خواهر مو نپسندیدن دیگه من اسکلت میشم تاازدواج کنم🤲

برو توروی خانوادت بگوباو شوهرمیخوام چ طرزشه🤐😐