2777
2789
عنوان

مجردی خوبه یامتاهلی باذکردلیل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 147 پست
خب پس چرا نمیره؟

یبار نامزدیش بهم خورده ترسیده فقط14 سالش بوده طلاق گرفته هنوزم اون ترس تو جونشه بعد بیست سال کنار نیومده

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار نامزدیش بهم خورده ترسیده فقط14 سالش بوده طلاق گرفته هنوزم اون ترس تو جونشه بعد بیست سال کنار نی ...

حق داره بخدا حق داره...ولی خدایی 14 سالگی خیلی بچه بوده شوهردادینش چخبربوده

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
حق داره بخدا حق داره...ولی خدایی 14 سالگی خیلی بچه بوده شوهردادینش چخبربوده

بیست سال پیش بود چون اشنا بودن بخاطر اون خودشم راضی بود ولی درس شد برامون دختر زیر22 سال شوهر نمیدم تازه بعد 22 خواستگار راه میدیم ولی قسمته دیگه چه میشه کرد😞

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
برو توروی خانوادت بگوباو شوهرمیخوام چ طرزشه🤐😐

بهم قبلا میگفتن تو حتما به پسره گفتی بیا منو بگیر

یابابام میگفت بخاطر منه که فلانی ازت خواستگاری کرده

منم فقط گریه میکردم

از۱۵سالگی خواستگار داشتم🙄

الان که۲۵سالمه ازبس دست دست کردن که پریدن😧

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بهم قبلا میگفتن تو حتما به پسره گفتی بیا منو بگیر یابابام میگفت بخاطر منه که فلانی ازت خواستگاری کر ...

خودت رو راست باش باهاشون حرف دلتوبزن

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
هم مجردی خیلی خوبه هم متاهلی ولی چیزی که متنفرم ازش دوران عقده خدایا خودت این رسمای مسخره رو بردار.ا ...

همه که نامزدبازی دوس دارن😁

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

هر دوش خوبه من مجردی خوبیم داشتم ولی متاهلی رو ترجیح میدم ارامشی که از تمرکز روی یک نفر دارم رو دوست دارم و اینکه خونه زندگی داری از خودت حس خوبیه

خدایا خودت همراهم باش تا فندوقم به سلامتی به دنیا بیاد
هر دوش خوبه من مجردی خوبیم داشتم ولی متاهلی رو ترجیح میدم ارامشی که از تمرکز روی یک نفر دارم رو دوست ...

ای جانم همیشه خوشبخت باشید😍