2777
2789
عنوان

مجردی خوبه یامتاهلی باذکردلیل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 147 پست
شایدخواهرت شوهرنکنه بدبختی😐

جی بگم😰

تاالان خود خانوادمم خواستگارای خواهر مو نپسندیدن

دیگه من اسکلت میشم تاازدواج کنم🤲

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
از این به بعد بگین حاجت داریم ی عر عرووو گیرمون بیاد    

وای خدا نکنه عرعرووو گیرتون بیاد... ان شاالله یکی گیرتون بیاد چهچه کنه😁

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی خوبه متاهلی  مسولیت های  داره.... همه بکنار مادر میشی 😞از وقتی مامان شدم از مرگ بیشتر میترسم . چون پسرم کوچیکه و معصوم دلم براش میسوزه از خودمم بدم میاد 😞😞 مجردی بهتر بود نگران یه فرشته نبودی  ترس نداشتم از بزرگ شدنش از گریه کردنش

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
دعامیکنم😍

واای خدا خیرت بده دوست خوبم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و دلتو شاد کنه بخدا دیگه بریدم از زندگی یاد نگرفتم ناشکری کنم اما بخدا دیگه طاقت تنهاییو ندارم دلت پاکه برام دعا کن خدا یه شوهر خوب نصیبم کنه ممنون از دعای خیرت😘😘😘😘😍😍😍😍

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

همه چیز نسبیه و هرکدوم مزایا و معایب خودش رو داره،با این اخلاق پدر و مادر و یا شوهر تعیین میکنه کجا خوش باشی، با این حال مجرد مسئولیت نداره و برا کسی خوبه بخواد دنبال کار و پیشرفت و اینا باشه

سلام به نظر من مجردی یامتاهلی هر کدوم یک دوره خاص زندگی هستن تا سن خاص خوبه مجردی شیرین جذاب وتنبلی ازیک سن خاص مثل از بیست سالگی به بعد به فکرازدواج کردن و متاهل شدن زندگی زناشویی وشوهرداری هم یک دوره خاص زندگی شیرین جذاب باید تجربه کنید سختی هاش تحمل کنیم شیرین تر هم میشه.کلا هردوخوبه ...خودم هم مجردم.احساس میکنم دوران ازدواج وهمسرداری و بچه داری جذابه.امیدوارم شما هم هردوراتجربه کنید.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
من مجردم. ولی از شرایط الانم کلافه م. دوس دارم زودتر تکلیفم با خودم و آیندم مشخص شه. هی ازم نپرسن ...

بعدم که ازدواج کردی میگن چرا یه بچه نمیاری بعد که آوردی میگن این تنهاست چرا دومی رو نمیاری بعدم هی میپرسن بچه راه نیوفتاد؟؟؟؟؟ وقتی راه افتاد میگن حرف نمیزنه؟؟؟؟؟ ......و این داستان ادامه دارد 

پس بیخیال مردم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
ازبندگان برگزیده الهی پیداکردن🧐

خونه پدری شرایطم خیلی خوب بود چون همه چیز فراهم بود همه جا میرفتم گردش تفریح ۱ خوانواده خیلی خوب

خونه شوهرمم همینطوره ولی الان دیگه مسافرتای دوستانه کنسل شده و به جاش با همسرم میرم

خلاصه اینکه این ۲ قابل مقایسه نیستن با هم چون هر ۲ تاشون یه خوبیایی داشتن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

ب نظر منم هردوش خوبه...و متاهلی اگر همسرت مناسب باشه قطعا از مجردی و بلا تکلیفی بهتره...مادرشدن هن شیرینتره...ولی خدای نکرده همسرت مناسب نباشه مجردی میارزه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
من مجردم چون خانوادم اعتقاددارن اول دختر بزرگ بعد کوچک  حای نمیذارن خواستگاربیاد میگن یه دختر ...

منم تا سن 18 کلا رد میکردن بخاطر خواهرم بعد یه مدت مامانم گفت بیان نمیخواستم ازدواج کنم خواهرم راضیم کرد که شاید من نتونم هیچ وقت شوهر کنم قرار نیست تو بخاطر من خواستگاراتو از دست بدی تو سن 22 ازدواج کزدم خواهرم هنوزم ازدواج نکرده😞

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
خونه پدری شرایطم خیلی خوب بود چون همه چیز فراهم بود همه جا میرفتم گردش تفریح ۱ خوانواده خیلی خوب خو ...

مهم عشق بینتونه منم باعشقم بیشتری میکنم تادوستام😍

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
منم تا سن 18 کلا رد میکردن بخاطر خواهرم بعد یه مدت مامانم گفت بیان نمیخواستم ازدواج کنم خواهرم راضیم ...

یاایزد منان🙁

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
منم تا سن 18 کلا رد میکردن بخاطر خواهرم بعد یه مدت مامانم گفت بیان نمیخواستم ازدواج کنم خواهرم راضیم ...

الان چن سالته مگه

مهم عشق بینتونه منم باعشقم بیشتری میکنم تادوستام😍

آره من اینو ترجیح میدم به همه چیز💜

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑