2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرم رفتار کنم؟

383 بازدید | 44 پست

یک ساله که ازدواج کردم تو این یکسال یروز خوش از شوهرم ندیدم همش عصبی تا چیزی گفتم شروع کرد به دعوا اصلا بهم احترام نمیزاره بهم توهین میکنه موندم چطور بهاش رفتار کنم که شاید بتونم بهاش زندگی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن آروم باشی لحظه دعوا و سکوت کنی.. خشمتو سرکوب کن. هیچی نگو.... کارایی ک عصبانیش میکنه نکن

واقعاً خسته شدم همیشه سکوت میکنم ولی بعضی وقتا بهم فشار میاد جوابشو میدم 

ب ی بزرگتربگوباهاش صحبت کنه خودتم ریز ریز بهش بگو بگوداریم مامان بابامیشیم فردابچمون عذاب میکشه تودو ...

براش فیلم و سی دی بگیرکه دوران بارداری چقدحساسه شایدخداکمک کردازهمین الان عوض شدبگوبخاطربچه مطمئن باش خودتم فراموش نمیکنه

الان ماه سوم هاملگیم 

عه ... پس اشکال نداره مبارکت باشه گلم خدا خواسته که داده نگران زندگیت نباش بشین باهاش حرف بزن بگو اگه منم مثل خودت رفتار کنم احترام نزارم داد بزنم توحین کنم خوشت میاد::::؟؟؟؟اگه دیدی شرمنده شد که شد اگه نشد بگو اگه این رفتاراتو کنار نزاری منم مثل خودت میشم ببینم کیف میدع بهت یا نه 

خدایا عاشقتم
ب ی بزرگتربگوباهاش صحبت کنه خودتم ریز ریز بهش بگو بگوداریم مامان بابامیشیم فردابچمون عذاب میکشه تودو ...

به حرف کسی توجه نمیکنه به باباش گفتم ولی بازم کاری نکرد همون اخلاق خودش داره میگه نه باید بهم نه بگی هرچی بگم بگی چشم نباید بهام لج کنی