2777
2789

سلااام خوبین 

خانوما چی درست میکنید 

بو ومزه خاصی نمیده یااینکه دیر پز نیست 

اینکه میگن یه قسمتی از گوشتش قرمزه رنگش مثل گوشت قرمزه پس چرا من چیزی ندیدم 

اگه خوب باشه یه مدت می خوام بجای مرغ بوقلمون بگیرم ولی تکه هاش درشتن یمقدار

از دوستانیکه لطف میکنن وقت میذارن راهنماییم میکنن پیشاپیش ممنونم   

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی

انواع خورشت...جوجه...و غذاهایی که چرخ کرده میخواد

نه بو نمیده

البته برای خورشت بوش رو میگیرم

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

عزیزم من بارها درست کردم واقعااا خوشمزه و پرخاصیته.

چون بافتش کمی سفته من مثله چلو گوشت درستش میکنم

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

من درست میکنم. حلیم پختم عالی شد، بجای مرغ هم پختم خوب شد. چرخ کرده اش چنگی به دل نمیزنه تنهایی. خیلی مزه اش ضعیف هست. امروز با گوشت چرخی گوساله قاطی کردم برای ماکارونی خوب شد. گوشت رونش قرمز تره نسبت به سینه

همه چی انواع خورشت...جوجه...و غذاهایی که چرخ کرده میخواد نه بو نمیده البته برای خورشت بوش رو میگی ...

عههه خب دیر پز نیست ؟؟

یساعته میپزه یا بیشتر

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

رونش قرمزه سینش سفیده من مزه سینش رو بیشتر دوست دارم ولی رونشم اگه تازه باشه بوش خیلی کمه و نیشه به جای گوشت قرمز استفاده کرد من رون و سینشو با هم چرخ میکنم به جای چرخکرده گوسفندی استفاده میکنم  یه کم از مرغ دیرپز تره ولی در کل جایگزین مرغ نیست مرغ هم در کنارش بخر بیشتر میتونه جایگزین گوشت قرمز بشه چون از گوشت ارزونتره از مرغ گرونتره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اها دیرپزه یعنی  مزه وبوخاصی نمیده ؟؟

یکمی دیرتر از مرغ میپزه البته من محلیشو پختم.

نه مزه اش بد نیست 

تقریبا مزه گوشتو میده مخصوصا رونش

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

ران بوقلمون قرمزه ولی سینش سفیده 

من باهاش قیمه قورمه پلو خوراک و.. .هم درست کردم 

توی فر هم بزاری و مواد بهش بزنی هم خوبه خوشمزه میشه با برنج 

ولی بار آخری که گرفتم به نظرم فرق کرده بودن بوی بدی داشت و مزه خوبی هم نداشت واسه همین دیگه نگرفتم 

بنظرم خیلی خوشمزه اس ما یجوری میخریم که استخون نداشته باشه چون استخونهاش خیلی ریز میشه و جالب نیس برا غذا.من بیشترشو چرخ کردم و کتلت درست میکنم.استخون دارش هم خورشت درست نیکنم با برنج میخوریم