2777
2789
عنوان

دوستانیکه با بوقلمون غذا درست میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 46 پست
ران بوقلمون قرمزه ولی سینش سفیده  من باهاش قیمه قورمه پلو خوراک و.. .هم درست کردم  توی ف ...

متاسفانه توی فصل گرما خریدش ریسکه چون فوق العاده زود بوی بدی میگیره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عههه خب دیر پز نیست ؟؟ یساعته میپزه یا بیشتر

من سینه فقط میخرم....زودم میپزه...همون 1 ساعت

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها شماراضی بودید؟؟از طعمش از بوش یا بوی خاصی نمیده کلااا؟؟

نه بو نداره كه خيلي هم لذيذه

من پيازداغ ميكنم زردچوبه ميزنم رون رو تفت ميدم اب جوش ميريزم اينجا ميشه رب هم زد 

ميزارم يك ساعته ميپزه

كاربري عزيز جون و عزيز بانو مال خودمه تركوندنشون الان فقط همين كاربري برام مونده 😝😝😝😝
بنظرم خیلی خوشمزه اس ما یجوری میخریم که استخون نداشته باشه چون استخونهاش خیلی ریز میشه و جالب نیس بر ...

منم سینشو گذاشتم برا چرخکردن بقیشو تکه کردم با پلووچلو درست کنم فقطط میترسم دیر پز باشه یااینکه طعم خاصی داشته باشه که همه کس پسند نباشه ؟؟

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
ران بوقلمون قرمزه ولی سینش سفیده  من باهاش قیمه قورمه پلو خوراک و.. .هم درست کردم  توی ف ...

بخدا رونش مثل رون مرغ بود رنگشو میگم کجاش قرمزه پس چرا من قرمزیشو ندیدم 

یکمی دیرتر از مرغ میپزه البته من محلیشو پختم. نه مزه اش بد نیست  تقریبا مزه گوشتو میده مخصوصا ...

خب پس چیز بدی نیست خوبه برای فردا نهارم میخوام درست کنم وقت دکتردارم ظهر نیستم حالاا خانواده گرسنه نمونن   

منم سینشو گذاشتم برا چرخکردن بقیشو تکه کردم با پلووچلو درست کنم فقطط میترسم دیر پز باشه یااینکه طعم ...

مزه اش عالیه.میخوایی خوب بپزه زود بذار رو گاز چون بافتش کلفت یکم پخت بیشتری میخواد.مزه اش شبیه ماهی انگار

من درست میکنم. حلیم پختم عالی شد، بجای مرغ هم پختم خوب شد. چرخ کرده اش چنگی به دل نمیزنه تنهایی. خیل ...

خب پس اینطور که معلومه چیز بدی نیست که خیلی هم خوبه میشه تو برنامه غذایی خونه اوردش

دیرپز که نیست زمان پختش مثل گوشت قرمز 

رونش خوبه 

کبابش سفت میشه و خوشمزخ نیست 

چرخ کرده اش به همراه گوشت گوساله برای کوبیده خوبه 

با لوبیا پلو عالی میشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
متاسفانه توی فصل گرما خریدش ریسکه چون فوق العاده زود بوی بدی میگیره

درسته ولی اینی که من امروز گرفتم تاریخشو امروز زده بود حالا چقد میشه به این تاریخا استناد کرد نمیدونم