2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین😭😭😭😭

284 بازدید | 25 پست

از مامانم متنفرم...اونروز با یکی ازفامیلا قرار شد بریم بیرون گفتم من نمیام همش میگفت چرا..اخرش گفتم داشته ااشو همش به رخم میکشه پز میده و..اعصابم خورد میشه.قرار شد با عموم اینا بریم.مامانم جلوشون حرف منو گفت.میگه همش به فکر پوله سرش تو گوشیه و...بابامم کلی چیز گفت.جلو زن عموم اینا کلی رودربایستی داشتم غرورم شکست.همش بهم پوزخند میزد میگفت زود ازدواج کن از این خانواده برو بیرون و...خیلی بهم برخورد.عموم همش میگفت اینا عقده ای هستن به مامانم میگفت محبت نمیکنی و...یه چن دیقه با امو و زن عموم تنها بودم میگفتن که مامانش بیسواده خیلی چیزا حالیش نیس و...از مامانم متنفرم نمیفهمه هر حرفی که تو خونه زده میشه نباید جایی بگه‌ . الان تونا فتمیدن به فلان فامیلمون حسودیم میشه تو مهمونی ها همش میخوان دقت کنن به حرماتم.شایدم بهش بگن.خیلی اعصابم خورده

زن عموم خودش سوژه خنده ی فامیله حالا اونم منو تحقیر میکنه.خیلی غرورم شکست.کل فامیل کیدونن تو خونه ما خمیشه دعواس.ولی مشکلات خودشون و بروز نمیدن.به چشم همه من یه عقده ای و بدبختم دوس ندارم برام دلسوزی کنن متنفرم از این حس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم مامانت بیسواد نیست زن بی سیاستی هست و گرنه می‌فهمد حرف از دخترش جلوی جاریش نزنه تو هم بدلت نگیر

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
خب مامانت ساده س بدی تورو که نمیخواد عزیزم وقتی تنهایین بهش بگو من خودم خیلی چیزا به مامانم یاد میدم ...

میگم حرفامو به کسی نگو.یا یه رازی بهش گفتم به همه پخش کرد خسته شدم از دستش.خیلی ام خشن و بددهنه.نمیشه باهاش حرف زد

افرین خوشم میاد که تو دختر عاقلی هستی و گرنه اگه ساده بودی جذب زن عموت میشدی عزیرم زن عمو ظاهرا دوست شماست و داره بنزین رو آتیش میریزه 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

استاتر مامانت چقد سادس . خودت بشین دراین باره باهاش صحبت کن به بگو باید رازدار تو باشه

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...
استاتر مامانت چقد سادس . خودت بشین دراین باره باهاش صحبت کن به بگو باید رازدار تو باشه

فایده نداره..تا چیزی میگی سریع بددهنی میکنه.بهش یه حرف گفته بودم هزاربارم سپردم که به کسی نگه.جلو خودم به فامیلا گفت  چن تام اضافه کرد هرچی زل زدم بهش از رو نرفت.اخرشم گفت دلم خواست بگم دوس دارم

اینکه حرف معمولی بود گفتم فلانی بهم پز میده...وگرنه رازهام خیلی وقته بهش نمگیم از بس ابروم برده

خب اخلاق مامانت رو تا حدودی شناختی حرفایی که برات مهمه که جایی گفته نشه مثل همون پزدادن فامیلتون رو نگو بهش، 

فایده نداره..تا چیزی میگی سریع بددهنی میکنه.بهش یه حرف گفته بودم هزاربارم سپردم که به کسی نگه.جلو خو ...

چه بد  

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...