2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست

اه اه خدا به دادت برسه... خيلى بده! با مامانت كلاً يه مدت حرف نزن. بعد هم حرفاى روزمره و ساده رو بگو. عمداً هم طوري رفتار كن كه بفهمه همه چيو ازش پنهون ميكنى بذار حرص بخوره. به خاله ت بگو حرفاتو اگه خاله ى قابل اعتماد دارى

اه اه خدا به دادت برسه... خيلى بده! با مامانت كلاً يه مدت حرف نزن. بعد هم حرفاى روزمره و س ...

نه بدبختانه..همه شون عین همن.کسی و ندارم باهاش حرف بزنم.فقط از حرفای زن عموم میسوزم.از پورخندهاش..دوس ندارم دیگه هیچوقت ببینمش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من دوروزه تصمیم گرفتم یکم رابطمو با مامانم کمرنگ کنم کاسه صبرم پر بود والی با حرف پریروزش لبریز شد

هرچی پشت سرمون گفته شوهرخوارم صاف گذاشته کغ دست شوهرم گرچه شوهرم خیلی اقاس دلخور نشد اما دل خودم بدجور شکست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
زن عموم خودش سوژه خنده ی فامیله حالا اونم منو تحقیر میکنه.خیلی غرورم شکست.کل فامیل کیدونن تو خونه ما ...

خوب عزیزم سعی کن ماملنتو متوجه کنی

باهاش حرف بزن

سعی کن یادش بدی

ای بابا من دوروزه تصمیم گرفتم یکم رابطمو با مامانم کمرنگ کنم کاسه صبرم پر بود والی با حرف پریروزش لب ...

متن منو کامل خوندی؟ اون کسی که همش پز میده دخترعممه.ب نظرت بهش میگن؟

اه اه خدا به دادت برسه... خيلى بده! با مامانت كلاً يه مدت حرف نزن. بعد هم حرفاى روزمره و س ...

بذاره مامانش حرص بخوره؟

این حرف درستی که میزنی؟

مامانش یه سری اداب رو نمیدونه اصلا متوجه نمیشه که چقدر کارش زشته 

اخه کی برای ادم از بچه عزیزتره

ولی منوجه نیست بتید حالیش کرد اگرم نمیشه سعی کنه پنهون کنه حرفاشو 

نگه جلو مادرش

خوب عزیزم سعی کن ماملنتو متوجه کنی باهاش حرف بزن سعی کن یادش بدی

گفتم خیلی...اخرش لج کرد گفت خوشم میاد دوس دارم همه جا بگم.خانوادگی اینجورین دهن لق. اونروزم گفتم یارو بهم پز میده به خاطر اون نمیام بیرون ، یه حرف معمولی بود فک نمیکردم اینم بره بگه. درواقع باید لال باشم تو خونه

بذاره مامانش حرص بخوره؟ این حرف درستی که میزنی؟ مامانش یه سری اداب رو نمیدونه اصلا متوجه نمیشه که ...

آره درسته حرفم. خب وقتي حرص بخوره حاليش ميشه!  آداب بلد نبود چرا مامان شد؟ بچه ش هي بهش ميگه نگو حرفاي منو جايي، ولي مامانه لج ميكنه. خب پس يني بچه ش براش مهم نيست ميخواد فقط حرف بزنه و آبروي بچه شو ببره.

آره درسته حرفم. خب وقتي حرص بخوره حاليش ميشه!  آداب بلد نبود چرا مامان شد؟ بچه ش هي بهش ميگه نگ ...

فرهنگشو نداره

تربیتش این بوده

اینجوری بار اومده

نمیفهمه کارش اشتباهه

متوجه هستی؟

مادرشه حق به گردنش داره باید مدارا کنه