2777
2789

دلم میخواد موهامو بدون دکلره هایلایت کنم

ولی از طرفی همه اش نگرانم که جنس موهام خراب شه اخه تا الان هرچی رنگ مو زدم همه اش زبر شده موهام واسه همین نزدم دیگ

شما رنگی میشناسید که جنس موهارو خراب نکنه؟

چیکار کنم پیشنهادتون چیه؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی بدون دکلره هایلایت کنم😐

ینی ک دکلره نکنم😐اون قسمت های لایت رو بدون دکلره با رنگ روشن کنه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

ی خانومی بود اینجا میخواست دبی بره پیش منیر اگر میشناسیدش تگش کنید گفته بود ی ارایشگاه میخوام در حد منیر 

من الان اینجا اینو ب شما بگم ک اگر امکان و شرایطش رو داری برو تهران پیش یلدا استایل ... (اکر ادرس کامل رو خواستی میدم بهت ) ایشون پیش خود منیر اموزش دیدن و موهارو جوری در میارن ک اصن اسیبی نمیبینه و خیلی خوشرنگ و خوب میشه ❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
اگه موهات سفید نیست. این کار رو نکن. همه رنگها مو رو زیر و خراب می کنن. حیف نیست.

نه نیست ولی نظر خودمو شوهرم این بود که تنوعی رنگ کنم🙁

ی خانومی بود اینجا میخواست دبی بره پیش منیر اگر میشناسیدش تگش کنید گفته بود ی ارایشگاه میخوام در حد ...

خودتون رفتید اینجا?

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
خودتون رفتید اینجا?

بله گلم . دو دفعه موهامو برام رنگ کردن و هیچ اسیبی نرسیده 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
بله گلم . دو دفعه موهامو برام رنگ کردن و هیچ اسیبی نرسیده 

بپرسم هزینش و ناراحت نمیشی?اخه این ارایشگاهی ک من میرم میگه روغن خاویار میریزیم تو رنگامون .حالا چ رنگی گذاشت واستون آی ام فوضول😊😍

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
بپرسم هزینش و ناراحت نمیشی?اخه این ارایشگاهی ک من میرم میگه روغن خاویار میریزیم تو رنگامون .حالا چ ر ...

ن عزیزدلم این چ حرفیه ❤ هزینش بسته ب بلندی و کوتاهی موها داره 😊 من موهام تا روی شونه هامه و برام 1500 زد . رنگشم الان برات میفرستم ی دیقه وایسا . چون اسم و شماررو نمیدونم چنتا رنگ رو مخلوط کرد . من از روی مدلاشون رنگ موم رو انتخاب کردم 

بپرسم هزینش و ناراحت نمیشی?اخه این ارایشگاهی ک من میرم میگه روغن خاویار میریزیم تو رنگامون .حالا چ ر ...