ولی از طرفی همه اش نگرانم که جنس موهام خراب شه اخه تا الان هرچی رنگ مو زدم همه اش زبر شده موهام واسه همین نزدم دیگ
شما رنگی میشناسید که جنس موهارو خراب نکنه؟
چیکار کنم پیشنهادتون چیه؟
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ینی ک دکلره نکنم😐اون قسمت های لایت رو بدون دکلره با رنگ روشن کنه
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
ی خانومی بود اینجا میخواست دبی بره پیش منیر اگر میشناسیدش تگش کنید گفته بود ی ارایشگاه میخوام در حد منیر
من الان اینجا اینو ب شما بگم ک اگر امکان و شرایطش رو داری برو تهران پیش یلدا استایل ... (اکر ادرس کامل رو خواستی میدم بهت ) ایشون پیش خود منیر اموزش دیدن و موهارو جوری در میارن ک اصن اسیبی نمیبینه و خیلی خوشرنگ و خوب میشه ❤
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
اگه موهات سفید نیست. این کار رو نکن. همه رنگها مو رو زیر و خراب می کنن. حیف نیست.
نه نیست ولی نظر خودمو شوهرم این بود که تنوعی رنگ کنم🙁
بپرسم هزینش و ناراحت نمیشی?اخه این ارایشگاهی ک من میرم میگه روغن خاویار میریزیم تو رنگامون .حالا چ ر ...
ن عزیزدلم این چ حرفیه ❤ هزینش بسته ب بلندی و کوتاهی موها داره 😊 من موهام تا روی شونه هامه و برام 1500 زد . رنگشم الان برات میفرستم ی دیقه وایسا . چون اسم و شماررو نمیدونم چنتا رنگ رو مخلوط کرد . من از روی مدلاشون رنگ موم رو انتخاب کردم
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .