2777
2789
عنوان

اشنایی مجازی_جواب بدین خواهشااا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کرج و تهران نزدیکن دیگه.شایدم دانشگاه تهران قبول شم نمیدونم...اگه دانشگاه یه شهر دیگه قبول شم که ...

شاید..... آدم خوبی باشه

شاید ....نزدیک باشین

شاید...  عاشق بشین

شاید. ... ادامه بدین.

شاید.... زود به سرانجام برسه

شاید ادامه بدی فکرکنی خوبه فکرکنی عاشقی فکرکنی وفادار باشی یکسال دوسال چهارسال.... بعد بمونی که ای بابا برای چی  اصرار به رابطه و موندن و نتیجه دادن رابطه دارم فقط بخاطر دفاع از اون تصمیم اولیه ام و اون رویای درست بودن و بدست آوردن عشق، کشش میدم

شاید... شایدد... شایددددد......شایدددد د

.

عزیزم شما اول جوونیته ... و دنبال عشق و زندگی و پیشرفت و امیدی.. 

میتونی ریسک شاید ها رو نپذیری و خودتو و فرصت هاتو هدر ندی و

البته میتونی دنبال وسوسه اینکار هم بری... 

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی...

اگه تو خودت ازش خوشت نیومد چی؟

اخه من توی این یه سال شخصیت و اخلاقشو شناختم واقعا.بعید میدونم ازش خوشم نیاد.بعدم من حس میکنم خیلی دوسش دارم حس میکنم عاشقشم و جز این نمیتونم با هیشکی باشم.حالا نمیدونم این حسم واقعیه و همیشه همینجوری میمونه یا نه.

اینجور ک شما پیش میرید احتمالا اصلا همدیگرو نبینید😂😂😂😂

تازه الانم میگی نه.بعد محرم و صفر😂

مگه میخوای آپولو هوا کنی آخه.بعدسم چون همو ندیدین و این ندیدن طولانی شده واسه همین ترست هم زیاده

اینجور ک شما پیش میرید احتمالا اصلا همدیگرو نبینید😂😂😂😂 تازه الانم میگی نه.بعد محرم و صفر😂 مگه ...

😂😂😂👌

خب اخه تو محرم که نمیشه

البته خودمم نمیدونم چرا اینو میگم

بعد محرمم که دیگه پاییز و دانشگاه و اینا بعد زمستون بعد عید...😂

یعنی شما میگین چیکار کنم؟

عزیزم من تجربه این رابطه ها رو داشتم

خیلی شانس بیاری عاشقی کنی وفاداری کنی به اینکه رابطه داری دلت خوش باشه و هم یگرو ببینین و رابطه نزدیک دخترپسری داشته باشین و بعدش هم فقط دلت بشکنه که سرانجام نداشته و عمرت هدر رفته و آدم های بهترو بخاطر اون رابطه از دس دادی...

این خوبشه

اوضاع میتونه ناجورتر هم باشه...

الان اصرار و وسوسه رفتن توی این راه رو درک میکنم

اما من تجربه این رابطه ها رو داشتم و توی دوستانم هم دیدم

حتی این رابطه ها توی دوران دانشجویی هم فایده نداره و ریسکش بالاس معمولا حتی اگر طاهر رابطه خوب باشه نتیجه نداره و  بیشتر مواقع خانواده پسر موافقت نمیکن