2777
2789
عنوان

اشنایی مجازی_جواب بدین خواهشااا

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست

یعنی چی که به خودشم گفتم  میترسم ازم خوشت نیاد؟؟؟؟چقد من حرس میخورم انقد خودتونو دست کم میگیرین و اعتماد به نفس ندارین..قرار نیس که  یه ادم دیگه بشین  وقت قرار...خب  تو  همونجور  که هستی  باش  اگه خوشش اومد  که ادامه میدی  خوششم نیومد که نیومد  کنسلش  میکنی  البته یجوری با سیاست  که  نتونه  روت عیب بزاره  اگه اون گف  من ازت خوشم نیومد تو هم بگو منم همین حسو دارم   و خودت  به میل خودت تموم کن  الان تو با اینکارت  تو ضمیر ناخوداگاه اون  پسر داری  یه  تردیدی  ایجاد میکنی  که یه نقصی  داری که  ممکنه خوشش نیاد..انقد ساده نباشید دختراااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من اینو دوست دارم

من درکت میکنم

ولی به عنوان کسی که تجربه داره میگم

علاقه های سن پایین معمولا پایدار نیست

چون هردوتون بعد چندسال نوع نگاه و ملاک هایی که دارید عوض میشه

مراقب باش به پای یه آدم اشتباهی چندسال از بهترین سالای زندگیتو هدر ندی عزیزم

یعنی چی که به خودشم گفتم  میترسم ازم خوشت نیاد؟؟؟؟چقد من حرس میخورم انقد خودتونو دست کم میگیرین ...

اره خیلی بد بوده این رفتارم که هی بهش گفتم خوشت نمیاد...حتی اگه خوشش میومدم دیگه الان که اینجوری گفتم فکر نکنم خوشش بیاد یعنی فکر کنم اگه اعتماد بنفس داشتم بیشتر خوشش میومد.اخه الان این بیچارا یه سال وقتش تلف شده بعد اگه منو ببینه ناامید بشه چی؟الکی زمان و انرژی شو گذاشته...چه عکس العملی ممکنه داشته باشه وقتی همو میبینیم؟  البته کلی عکس از هم دیدیم و ویدیوکال و... ولی بازم من فکر میکنم خوشش نمیاد اگه از نزدیک ببینیم همو😭

اره خیلی بد بوده این رفتارم که هی بهش گفتم خوشت نمیاد...حتی اگه خوشش میومدم دیگه الان که اینجوری گفت ...

اعتماد به نفستو تقویت کن خواهرم وقتی  میگه عکستو دیده و ادامه داده  پس  حتمن خوشش اومده  دیگه...حالا تو هی بهش تلقین کن  که شاید خوشت نیاد ..چه کاریه اخه  رفتارت  خیلی  ساده لوحانه  بوده  سعی کن یجوری  درستش کنی  خرابکاریتو

دیگه کلا نمیشه بیخیال اون بدبختم علاف کردی😑😐

خب پس زودتر قرار میذاریم.اخه هم درگیر گرفتن گواهینامه ام هم منتظرم نتیجه انتخاب رشته بیاد بعدشم که کارای دانشگاه...اونم داره میره شهر خودشون...ولی سعی میکنم زودتر قرار بذاریم.ولی دیگه تاسوعا عاشورا رو که باید رد کنه

بعد یه چیز دیگه...چقدر بنظرتون مهمه شرایط کسی که ادم میخواد دوست شه باهاش؟ حالا از لحاظ تحصیلات از لحاظ شغلی مالی خانوادگی...توی دوستی اهمیتی داره این چیزا؟

اوهوم درسته...

عزیزم این حرفو برای بعدهات بهت میگم

دخترایی که دنبال عشق و زندگی ان در نهایت، امنیت رابطه میخوان یعنی ازدواج اما پسرها رابطه میخوان و بسته به شخصیتشون تمام استعداد شکارچی بودنشون رو بکار میگیرن تا دخترو بدست بیارن و به چیزیکه میخوان برسن...(یکی خودشو به مثبت بودن میزنه یکی خوشتیپی و خوش زبون بودنشو به رخ میکشه یکی نشون میده غیرتیه یکی نشون میده دانشمنده یکی بی محلی میکنه یکی عاشقی میکنه) همه اینا یعنی بازی با احساسات ... بازی با احساسات معنی بدی نداره اما شاید نتیجه اش برای طرف مقابل تجربه تلخی باشه جوون ها و نوجوون ها تا درگیر بازی با احساسات خودشون و دیگری نشن رفتارشون در مقابل جنس مخالف پخته نمیشه همه این چیزا باید باشه که یه آدم 38 ساله رفتار ثابتی پیداکنه ... 

پسرها در بهترین حالت که دختری رو بخوان به خانواده اصرار میکنن که بیان خواستگاری که نکنه از دستش بدن

اما توی سن شما حتی بهترین حالت هم اگه اتفاق  بیفته با این وضع اقتصادی مملکت که جوون نمیتونه یه منزل رهن کنه دست زنشو بگیره و سال بعد اگر بچه دار بشه بیچاره اس... حتما باید خانواده یاری کنن وگرنه خیلی طول میکشه پسری که سنش به شما بخوره بتونه تصمیم به ازدواج بگیره بنابراین دورنمای رابطه توی سن و سالی که میگذرونی رو باید بدونی و عاقل و باهوش باشی

درست رو بخون تا جاییکه اوضاع مالیت اجازه میده درس بخون...هدفت این باشه که جایگاه و شغل خوبی در آینده داسته باشی و موقعیت اجتماعیتو بالاببری.. تا هرجا میتونی بخون تا خودت رو در بین موقعیت هایی قرار بدی که آدم های بهتر و مورد اعتمادتر و آینده دار تری دورت رو گرفته باشن 

عزیزم این حرفو برای بعدهات بهت میگم دخترایی که دنبال عشق و زندگی ان در نهایت، امنیت رابطه میخوان یع ...

مرسی عزیزم بخاطر حرفات...واقعا لازم بود یکی بگه اینا رو..سعی میکنم رو درس و شغل و اینده و موفقیت خودم تمرکز کنم...واقعا مرسی عزیزم