2777
2789

سلام  بنظرتون چیکار کنم ابگوشتم خوب و خوشمزه شه شوهرم عاشق ابگوشته منم برای اینکه دوست داره میخوام بپزم   اولین بارمه  استرس شم دارم 

و اینکه   از الان گوشتمو بزارم برای شب میپزه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میپزه اب بریز پیازو خورد کن بریز و گازو کم کن به همین راحتی به همون خوشمزگی

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

نخود و لوبیای خیس خورده و پیاز و زردچوبه و گوجه و گوشت رو بریز داخل آب زیاد و بزار تا گوشت و حبوبات عالی بپزه

بعد دنبه رو دربیار بکوب و سرخ کن و رب بزن تفت بده ادویه و نمک بزن بریز توش 

مغز لیمو عمانی هم بریز و سیب زمینی، وقتی پخت و میزان آب و مزه آب دلخواه بود خاموش کن

گوشت + دمبه + پیاز + نخود و لوبیا سفید + فلفل و زرد چوبه بذار بپزه

وقتی پخته شد دمبه و پیاز رو دربیار با گوشتکوب له کن با کمی زردچوبه و نمک به آبگوشتت آضافه کن

لیموعمانی رو بشکن مغزش رو خرد کن بریز 

سیب زمینی بریز

رب و کمی ریحون مرزه یا مرزه ی خالی + کمی پودر زیره ی سبز

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

اول گوشتت مهمه که گوسفندی باشه بعد گوشت رو تفت میدی زردچوبه و فلفل میزنی بعد رب اضافه میکنی تفت میدیو آب میریزی توش اب جوش بعد هویج چهار تیکه .گوجه چهار تیکهع پوست کنده البته.پیاز و سیب زمینی هر کدوم چهار تیکه کن بریزتوش و اخرشم ترخووون بریز و نخودی که خیس کردی. من آبگوشتام همه میگن مث بیرونیاس😋

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

من تو زود پز میزارم گوشتت استخون داشته باشه خیلی تاثیر داره بعدش پیازو خرد کن روغن و گوشت رو بریز یکم زرد چوبه و رب بزن تفت بده اب بریز بزار بپزه بعدا نخودت رو اضافه کن با سیب زمینی من تو زود پز میپزم عالی میشه عااااالی یکمم روغن زرد میریزم ماله پگاه رو  

داش باشوابیر نفر😘😘❤❤
نداره دنبه گوشتش 

مهم نیست عزیزم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

پیاز نگینی کن تفت بده بعد گوشت اضافه کن تفت بده.نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یکم رب گوجه.زیره آسیاب شده و یکم شنبلیه(کم ک تلخ نشه) و ی گوجه ریز کن داخلش خوب تفت بده نخود و لوبیا هم از قبل خیس خورده اضافه کن و سیب زمینی سالم با پوست بشور بذار داخلش همه داخل زودپز بذار بپزه.عالی میشه

بعد ک پخت پوست سیب زمینی رو بگیر