2777
2789

سلام به همگي

بچه ها امروز روز اول محرمه اول اينكه صدقه يادتون نره و دوم اينكه من تصميم گرفتم باهم چله بگيريم تا اربعين،

خيليا از زيارت عاشورا جواب گرفتن☺️

اگه هم بتونيم يه سري كارها رو ترك كنيم كه چه بهتر مثلا غيبت نكنيم يا نمازمونو بخونم اين فكركنم حالمونو هم خيلي خيلي بهتر كنه😍

همديگه رو دعا كنيم❤️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخونم ب نیت بچه دارشدنم انشالا

بسيار هم عالي اگه دوستي داريد  تگ كنيد تا چهل نفر بشيم☺️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
من میخوام  اما موقع پری چه کنم؟

عزيزم ما چله حق شناس نميگيريم كه من شرايط خاصي نذاشتم گفتم فقط هرشب زيارت عاشورا بخونيد اگه هم تونستيد نمازمونم كنارش شروع كنيم😊

منم میخوام بخونم اما شرایطش سخته 

عزيزم هيچ اجباري تو اون دوتا چيزي كه گفتم نيست زيارت عاشورا شرطه فقط😊

منم میخوام بخونم اما شرایطش سخته 

هر روز زيارت عاشورا بخون سخت نيست

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چطوری باید خوند؟شرایط خاصی داره؟

نه عزيزم هرشب يه زيارت عاشورا☺️

بچه ها شما چطور 40 روز رو کامل میخونید پس تکلیف پریودی چی میشه؟؟؟

عزيزم زيارت عاشورا رو ميشه خوند با وضو مگه روزه ست كه نتونيم بگيريم؟؟