2777
2789
عنوان

غذای کمکی در ۴ ماهگی

130 بازدید | 12 پست

سلام

من دخترم ۴ ماهش تموم شده میخوام غذای کمکی شروع کنم

با چی شروع کنم میشه راهنماییم کنین

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
ببخشید استارتر جان واقعا معذرت میخوام میشه بگی واکسن ۴ ماهگی درد داره؟ خیلی اذیت میکنن؟

نه اذیت نمیشه دو تا میزنن یکی پا چپ یکی راست باید استامینفون رو هر ۴ ساعت بدی بهش دو روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اذیت نمیشه دو تا میزنن یکی پا چپ یکی راست باید استامینفون رو هر ۴ ساعت بدی بهش دو روز

اهان باشه مرسی گلم

اخه دختر سر واکسن ۲ ماهگی خیلی اذیت شد برای همین خیلی میترسم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

دختر من وقتی چهار ماهگی تمام کرد خیلی شیر نمیخورد . شاید روزی دو بار یا سه بار میخورد 

منم خودم غذای کمکی شروع کردم از شیر برنج. ...بعد حریره بادوم  ..بعد کم کم سوپ ...

💕 دنیام دخترمه 💕

بهش در حد چند قاشق بده فکر نکنی با اونا چاق میشه که اشتباهه وزن گیری فقط با شیر مادره اشتباه منو نکن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
ببخشید استارتر جان واقعا معذرت میخوام میشه بگی واکسن ۴ ماهگی درد داره؟ خیلی اذیت میکنن؟

من بت میگم دو تا شش ماهگی اذیت میکنن بچ تا بچه فرق داره تنها واکسنی ک عالیه ی سالگیه خخخ

ب دخترت اول لعاب برنج بده بعدش ارد برنج خالی بپز با نبات بعد با بادوم بعد سوپ و چیزای دیگ

مرسی عزیزم

بهش در حد چند قاشق بده فکر نکنی با اونا چاق میشه که اشتباهه وزن گیری فقط با شیر مادره اشتباه منو نکن

اهان باشه مرسی