یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزییـــــزدلم...امروز اولین روز از سال قمریه...اول محرم... ماه امام خوبی هاست...روز خوبیه برای شروع...هروقت به درگاه خدا رو کنی دیر نیست...همین امروز ظهر برای اذان وضو بگیر و دل به خودش بده...ارتباط با بزرگترین قدرت هستی بهت انرژی و امید به زندگی میده...🌹
کسانیکه ازعبادت خداوند تکبربکنندودوربشوند...گفته قران هست که زندگی تنگ وبی برکتی دارند...دنیا براشون سوت وکورخواهدشد...خداوندعف کننده تمام گناهان کسانی هست که واقعا توبه نصو بکنندوبه گذشته برنگردند.بلکه کارهای خوب انجام بدن.یعنی چیزهایی که قران گفته اجرا بکند.واچیزهای که نهی شده باید دوری جست.فرق مسلمان وکافرهمین است..وفقط خداروعبادت کرد.وهمه چیزو ازاوخواست .بعد ان شاء الله خودت حس می کنی توزندگیت
به تاپیک نماز قضای ما سر بزن. منم مشکل تو رو داشتم . نمازای اصلیمو میخوندم اما سالها بود قصد داشتم نمازای قضامو بخونم موفق نمیشدم ولی بالاخره در کنار بچه های سایت موفق شدم
سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی