2777
2789

سلام 

اينقد زندگيم درهم برهم شده

احساس ميكنم شوهرم داره ازم دور ميشه😞

قبلا كه نماز ميخوندم اروم ميشد

هر كاري ميكنم كه دوباره شروع كنم نميشه اصلا نميتونم  

مشكلاتم روز به روز بيشتر ميشه 

چيكار كنم ؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تاپیک دارم که با تعدادی از بچه ها با هم نماز قضا میخونیم شما هم دوست داشتی بیا با ما نمازای روزانتو بخون 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

واقعا وقتی از یه مسیر دور میشی خیلی برگشتن بهش سخته چن روز مجبور کنی خودتو بعدش عادت میکنی عزیزم

منم چندروز دوباره شروع کردم بازم نشد.حالم داره از خودم بهم میخوره دوس دارم ب ارامش اون وقتام برسم سروقت نماز میخونم کلی دعا😭😭😭😭

عزییـــــزدلم...امروز اولین روز از سال قمریه...اول محرم... ماه امام خوبی هاست...روز خوبیه برای شروع...هروقت به درگاه خدا رو کنی دیر نیست...همین امروز ظهر برای اذان وضو بگیر و دل به خودش بده...ارتباط با بزرگترین قدرت هستی بهت انرژی و امید به زندگی میده...🌹

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
بسم الله بگو برو یه غسل کن شروع کن ضرز نمیکنی.منم دعا کن

زندگيم به مشكل خورده ميترسم شروع كنم و ولش كنم 

اگه ولش كنم شوهرم مسخرم ميكنه 

اطرافم كسي نماز نميخونه

کسانیکه ازعبادت خداوند تکبربکنندودوربشوند...گفته قران هست که زندگی تنگ وبی برکتی دارند...دنیا براشون سوت وکورخواهدشد...خداوندعف کننده تمام گناهان کسانی هست که واقعا توبه نصو بکنندوبه گذشته برنگردند.بلکه کارهای خوب انجام بدن.یعنی چیزهایی که قران گفته اجرا بکند.واچیزهای که نهی شده باید دوری جست.فرق مسلمان وکافرهمین است..وفقط خداروعبادت کرد.وهمه چیزو ازاوخواست .بعد ان شاء الله خودت حس می کنی توزندگیت

منو تنهایی توبا....

به تاپیک نماز قضای ما سر بزن. منم مشکل تو رو داشتم . نمازای اصلیمو میخوندم اما سالها بود قصد داشتم نمازای قضامو بخونم موفق نمیشدم ولی بالاخره در کنار بچه های سایت موفق شدم 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

زندگيم به مشكل خورده ميترسم شروع كنم و ولش كنم  اگه ولش كنم شوهرم مسخرم ميكنه  اطرافم كس ...

محکم باش ان مع العسر یسرا،تو نمازتو بااین نیت واراده شروع کن که انشااله تا آخرعمر میخونی