2777
2789

۳۸هفتگی بارداریم خانوما ازظهر بعضی تکونای جوجم دردناک شده برام،بعضیاش باعث میشه کمرم هم درد بیاد امکان داره درد زایمان باشه؟بارداری اولمه تجربه ندارم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنمیکنم ب زایمان ربطی داشته باشه منم دارم میرم ۳۷ هفتگی الانم واقعا بابعضی حرکتاش شدیدا دردم میگیره ،چون ماشالا بزرگ شدن درشت شدن قدرتشون بیشترشده محکم ترمیزنن 😍🤗

عشقم پسریم 😍😍😍

عزیزم یه سونو حتما فردا اول وقت برو.یکی اژ فامیلامون اینجوری بود بند ناف دوز دست و گردن بچه پیچیده بود معجزه شد که بچش سالم موند.حتما یک سونو برو 

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
نه درد زايمان كه تو كمر نيست جوجه خب بزرگ شده ديگه ماشالله جاش تنگ شده

خیلی ترسیدم حقیقتش...اخه بعضی تکوناش بدجور دردمیگیرتم واژنمم درد میاد پایین کمرمم دردمیگرفت.. دراز که میکشم خوبم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خیلی ترسیدم حقیقتش...اخه بعضی تکوناش بدجور دردمیگیرتم واژنمم درد میاد پایین کمرمم دردمیگرفت.. دراز ک ...

بد به دلت راه نده

واي براي اينكه خيالت راحت بشه فردا برو يه سونو بده

فکرنمیکنم ب زایمان ربطی داشته باشه منم دارم میرم ۳۷ هفتگی الانم واقعا بابعضی حرکتاش شدیدا دردم میگیر ...

خوب بود واسه من اینقدرا درد نداشت از ظهر کمردرد گرفتم باهاش ترسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب بود واسه من اینقدرا درد نداشت از ظهر کمردرد گرفتم باهاش ترسیدم

من بعضی وقتا احساس میکنم پهلوهامو‌چنگ میندازه ،یعنی واقعا میخوام جیغ بزنم خیلی یهویی دردم میاد ولی خب برای جوجمه 😍😍😍🤗

عشقم پسریم 😍😍😍
عزیزم یه سونو حتما فردا اول وقت برو.یکی اژ فامیلامون اینجوری بود بند ناف دوز دست و گردن بچه پیچیده ب ...

تکوناش کم یا زیاد نشده مثل قبله فقط برای من دردناک شده..الان دراز کشیدم اون داره تکون میخوره ولی درد ندارم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تکوناش کم یا زیاد نشده مثل قبله فقط برای من دردناک شده..الان دراز کشیدم اون داره تکون میخوره ولی درد ...

انشالله به حق این شب عزیز بسلامتی بیاد بغلت و خدا واست حفظش کنه😍

این یکی دو هفته اخر خیلی باسد مراقب باشی 

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
بد به دلت راه نده واي براي اينكه خيالت راحت بشه فردا برو يه سونو بده

اگه اینطوری پیش برم حتما فردا میرم پیش دکترم امشبه به خیر بگذره تنهام اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40