من چندسال با اکس لاشیم بودم خیانت کرد بهم با یه دختر و دراخر ازدواج کردن منم این وسط دهنم سرویس شد تا بخشیدم وفراموش کردم وبعد ک ازدواج کرد فهمید چ گهی خورده ب گه خوردن افتاد وببخشید وفلانو کزن بدبختشو طلاق بده و من قبول نکردم گفتم فقط برو گمشو😊
بگذریم س روز پیش بهش پیام دادم ک از دوستت خوشم میاد برام اکیش کن چون دوستش دنبال فردی برای ازدواج میگرده منم عمدا اینو بهش گفتم میدونم اینکارو هرگز نمیکرد ولی اخر سر گفتم و اونم گفت تو درک نداری نمیفهمی ک اینکار چقدر برای من سخته ک از من میخوای🤣
چرا با مرد متاهل صحبت میکنی ؟ اونم صحبتی که نه ضرورتی داره نه سنخیتی
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون دیگه متاهله بهش پیام نده تحت هیچ شرایطی حتی اگه آخرین مرد رو زمین باشه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
از نظرم ضروری بود ب هرحال ک من حالم ازش بهم میخوره اسمش میاد کهیر میزنم دراین حد متنفرم ازش...
اگر ازش متنفر بودی دنبال جلب توجهش نبودی
نباید بهش دیگه پیام بدی
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
واقعا از دوستش خوشم میاد خواهر گفتم بزار یه سنگی درتاریکی بزنم ک شاید واقعا اینکارو کنه ک نکرد🤦♀️
بخدا اوال ازدواج مشکله زیاد بخاطر همین فک میکنه ازدواج بدی کرد و با تو فقد دوست بود و دوستی مثل ازدواج نبود زیر یه سقف نرفت تا بفهمه همه ازواج اوال اینطور طول میکشه تا بهم عادت میکنه فک میکنه فقد با تو خوشی رو میبنه در حالکی اینطوری نیس باید به خودش و زنش فرصت بده حتما براش تو ضیح بده
امضامو تا اخر بخون تا متوجه بشی شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا