2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال مهم

128 بازدید | 20 پست

کیا میتونن به خاطر خدا  کار  بدی انجام ندن

مثلا:بیرون هستین یه اقای خوش چهره ای رو میبینین .میخوایین که دومین بارم نگاه کنین توی دلتون بگین به خاطر خدا نگاه نمیکنم.یا مثالهایی این چنینی.

شده تا حالا؟

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

اره شده ولی دیگه نیتمو بیان نمیکنم ولی قلبا نیتم همونه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شده کار سختی نیست...بیرون که کلا به جنس مخالف میشه نگاه نکرد... خوشتیپ بودن نبودنش فرقی نداره

و خیلی موارد دیگه

اصل باوره که شخصیت قوی میسازه

وگرنه ما ادما که اگه خدا حواسش بهمون نباشه،معلوم نیست عاقبتمون چی میشه

نفسمون که کمکمون نمیکنه،فقط خداست که کمک میکنه 

نه اینکه فکر کنی من ادم مذهبی هستم ولی در این حد بهت بگم جایی خوندم از یه پیامبرا که اگه نگاهش به نامحرمی افتاد وسرتو انداختی پایین یا اسمونو نگاه کردی به اندازه اسمون یازمین برات ثواب نوشته میشه.من این همیشه تو ذهنمه وبهش گاهی عمل میکنم

اره من تو خیابون کلا پسری رو ببینم چ خوش چهره یا بد چهره اصن زل نمیزنم بهش یا نگاش کنمو فلان ن ب خاطر خدا ب خاطر حیا ذاتیه خودمه 

یا مثلا ی جاهایی میبینی مردا هیزن یا جنبه ندارن بیشتر ججاب میکنی سنگین تر زفتارمیکنی ی جا میری میبینی مردا اوکی ترن مشکلی ندارن خب تو هم نیاز میس حجاب کنی

من ک اینجوریم 

اره شده ولی دیگه نیتمو بیان نمیکنم ولی قلبا نیتم همونه

افرین

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
من مرد خوش چهره ندیدم اصلا 

منظورم فقط مرد خوش چهره نیست منظورم  کلا کار گناه

والا من تو خیابون اصلا حواسم نیست فقط میگم زودتر برسم 

بیشتر اقایون باید چشمشون رو نگه دارن 

وخانمها زبونشونو نگه دارن شاهکار کردن .والا تا میشینی تو جمع خانما شروع می کنن به غیبت و....

زبونت رو نگه داری حله

اصن ب بار دوم نمیکشه همینطور یه‌کله نگا میکنم عینِ اسب😐

چی؟