2777
2789
عنوان

کرم پودر با پوشانندگی عالی برای جشن عروسی چی بگیرم دوستان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 61 پست
پوستتون چه نوعیه؟ چرب؟ خشک؟ مختلط؟ نرمال؟

چرب 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟من امسال قبل عید میخواستم بخرم.میگفتن پیدا نمیشه اگه بشه ۵۰۰ ۶۰۰ تومنه

اره من تو ارزونی خریدم انقدم خوبه در حد عروس.الان که همه چی سر به فلک رسیده.همون کردم اورآل ۷۰ بود شده ۱۳۰

سال پیش ۱۴۰ نصفه هم نشده هنوز

چه ارزون خریدید.

من رفتم دو هفته پیش بخرم ۳۸۰ گفت.😑😐

من اگه میدونستم قراره انقدر گرون بشه احتکار میکردم.😃

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چه ارزون خریدید. من رفتم دو هفته پیش بخرم ۳۸۰ گفت.😑😐 من اگه میدونستم قراره انقدر گرون بشه احتکار ...

من سایشم خریدم تازه.اصن استفاده نمیکنم بیشتر مهمونی و مجالس

نوکس ۳۰۰-۴۰۰ استی لادر و هدی بیوتی ۶۰۰-۷۰۰ دیور ۱میلیون لاپری ۳ میلیون

😱😱😱 اخریه چی میگه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
چه ارزون خریدید. من رفتم دو هفته پیش بخرم ۳۸۰ گفت.😑😐 من اگه میدونستم قراره انقدر گرون بشه احتکار ...

عوضش کلی نگه میداریم.من یه کرم رو ۱ سال نگه میدارم.معمولا پنکک خالی میزنم مگر عروسی و مهمونی خاص کرم بزنم

پوستتون چه نوعیه؟ چرب؟ خشک؟ مختلط؟ نرمال؟

چرب عزیزم