2777
2789

عزیزم صبر کن تا موعدت اصلا هم به علائم توجه نکن بعد میبینی نی نی دار شدی ذوووق میکنی اینجوری اعصاب خودتو خراب میکنی و‌استرس میگیری بیشتر

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز۱۹هستم،فعلاعلایمی ندارم بجزخارش شدیدکل بدنم لتروزلم مصرف کردم قبل آمپول ازادشده بود منم شب بعدش فهمیدم بلافاصله اقدام کردم بنظرتون امکان داره بارداربشم یعنی تخمکم قبلش دفع نشده؟

.                                         
منم روز۱۹هستم،فعلاعلایمی ندارم بجزخارش شدیدکل بدنم لتروزلم مصرف کردم قبل آمپول ازادشده بود منم شب بع ...

من امپول نزدم چون فولکولم ۲۳و۲۵ بود گفت نیاز نیست 

من امپول نزدم چون فولکولم ۲۳و۲۵ بود گفت نیاز نیست 

من ماه قبل ۲۲بود آمپول زدم،این ماه با اندازه ۱۸خودش ازادشده بوددیربهش رسیدم زیادامیدوارنیستم روز۱۲سیکل ازادشده بود من ۱۳اقدام کردم

.                                         
من ماه قبل ۲۲بود آمپول زدم،این ماه با اندازه ۱۸خودش ازادشده بوددیربهش رسیدم زیادامیدوارنیستم روز۱۲سی ...

از کجا فهمیدی ازاد شده سونو دادین؟

انشالله که بارداری

از کجا فهمیدی ازاد شده سونو دادین؟ انشالله که بارداری

بله روز۱۳رفتم سونوگفت دیشب ازادشده منم سردردشدیدگرفتم کلی گریه کردم زنگ زدم دکترم گفت بهتره خودش ازادشده نیاز به آمپول نیس برواقدام،دورم ۲۸روز بوداینماه

.                                         
بله روز۱۳رفتم سونوگفت دیشب ازادشده منم سردردشدیدگرفتم کلی گریه کردم زنگ زدم دکترم گفت بهتره خودش ازا ...

هرچی خدا بخواد همون میشه توکل بخدا،انشاالله که با خبر خوش میای 

من ۲۲مرداد پریود شدم ۳۱روزه ام

هرچی خدا بخواد همون میشه توکل بخدا،انشاالله که با خبر خوش میای  من ۲۲مرداد پریود شدم ۳۱روزه ام

منم ۲۱مردادپریودشدم،ده روزدیگه موعدمه انشاالله که جفتمون باردارباشیم

.