2777
2789

سلام دوستان من خواهر ندارم ک براش درد و دل کنم میشه شما حوصله کنید و ب دردم گوش بدید و در اخر نظر بدید و راهنماییم کنید💗❣💗❣یه مقدار طولانی میشه مختصر میکنم تا حد ممکن همشو میگم‌تا منتظر نمونید....دوستا من توی یه خانواده فقیر بزرگ شدم‌هم از نظر مادی هم‌معنوی ک یه داداش ۱۸ساله معلول ذهنی مظلومم داریم برای شفاش دعا کنید..بابام تا ۱۵سالگیم ک منو بخاطر فقر مالی شوهر دادن معتاد بود تا حدی وضع مالی بد ک نون برای خوردن نداشتیم ینی شاید روزی یه ساندویچ نون خالی بهمون میداد و با لباس پاره بقیه بزرگ شدیم هیچ محبتی در حقم نکرد نه بهم جهاز داد نه چیزی وقتی حامله شدم بخاطر خونریزی شدید استراحت مطلق شدم‌نمیذاشت مادرم پیشم بیاد برای زایمانم نمیذاشت پیشم بیاد دخترم زردی داشت ۲هفته تو بیمارستان بودم‌مادرم یه شب اومد با کتک برش گردوند خلاصه هیچ دل خوشی ازش ندارم.....برای تولد دخترم پیشمون نیومد هیچ کاری بهم نداشت الان ۲۲ سالمه و دخترم ۲ ساله من توی این ۲ساله یه کلمه حرف باهاش نزدم ازش‌دلخورم اونم پیشم نیومده...خیلی ناراحتم من میذارم دخترمو ببرن و ببینش ولی خودم نمیرم اونم نمیاد تا دم در بیاد تو نمیاد نمیدونم کار درست چیه...در ضمن زندگی خوبی با شوهرم ندارم و بشدت اختلاف داریم شاید اخر طلاق بگیریم تورو ب این شب عزیزم دعامون کنید عاقبت بخیر بشم و راهنماییم کنید ممنون❣❣❣❣💗💗💗💗💗💜💜💜💜🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا با بابات اصلا قهر نباش

حتی اگه بدترین بابای دنیا هم باشه باز باباته

بخدا بعدش فقط حسرت برات میمونه و ی عالمه غصه و پشیمونی😔😔😔😔

زندگی میکنم برایش دلیل هم دارم دوس داشتن عشقم😍