2777
2789

سلام خانوما..میشه واسم توضیح بدید چجوریه تو نت خوندم اما کامل متوجه نشدم

ممنونم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم عزیزم انشاالله تو هم هرچی از خدا می خوای بهت بده

فدات...ان شا الله

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

بنظرم نمیخواد به این روش چله بگیری این روش تو هیچ کتاب معتبری نیست و فقط روش خود این شخصیت بوده من که چله معمولی گرفتم با صد لعن و صد سلام حاجتمم گرفتم خودت و اذیت نکن

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
منم بلد نیستم

خدایاعاشق کوچولومون خوشبخت بشه توتمام مراحل زندگیش...اجی دعامیکنی منوعشقمم بعد۵سال همه چی جوربشه ازدواج کنیم؟ازخدابخواه عشقم بسلامت مسافرتاشوبره..دورت بگردم مرسی

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
خدایاعاشق کوچولومون خوشبخت بشه توتمام مراحل زندگیش...اجی دعامیکنی منوعشقمم بعد۵سال همه چی جوربشه ازد ...

من از عمق وجود خود خدایم را صدا کردم
نمی دانم چه میخواهی ولی برای تو
برای رفع غمهایت
برای قلب زیبایت
برای آرزوهایت
به درگاهش دعا کردم و میدانم خدا از آرزوهایت خبر دارد
یقین دارم دعاهایم اثر دارد

حمد خوندم ناز گل من

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
من از عمق وجود خود خدایم را صدا کردم نمی دانم چه میخواهی ولی برای تو برای رفع غمهایت برای قلب زیبایت ...

فدای اون دل پاکت شم ان شاالله ازدواج کنی وخوشبخت شی مامان باباتم بهترین خونه بخرن😘😘

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
ببخشید حاجتتون خیلی بزرگ بود؟ 

آره چشم پسرم بعد چله گرفتن آستیگماتش برطرف شد خودمم تعجب کردم تازه این حاجت دومم بود اولی هم ریسک سندروم داون که باردار بودم و بالا بود و خدا رو شکر  دخترم دنیا اومد سالم و خیلی هم خشکل و ناز بود 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏

1. 100 بار الله اکبر میگید

2. یک بار سلام و لعن اخر زیارت عاشورا رو میخونید(همون جایی که نوشته 100بار بخونید. اخراشه)

3. زیارت عاشورا رو از ابتدا میخونید تا سر همون لعن و سلام

4. دو رکعت نماز هدیه به امام حسین

5. و زیارت عاشورا رو تمام میکنید

این چیزی هست که شما دنبالشی

ولی من هر بار چله عاشورا گرفتم, ساده خوندم و حتی خیلی اوقات لعن و سلام رو هم 100بار نگفتم. حتی خیلی اوقات بعدش نماز هدیه هم نخوندم. ولی جواب گرفتم. مهم دل خودتونه. دعاهای ما برای نزدیکی به خداست. جوری بخونید که از مناجاتتون لذت ببرید نه این که اذیت بشید و بعد چند روز خسته بشید و نخونید. این نظر منه که ممکنه درست هم نباشه☺

التماس دعا

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
1. 100 بار الله اکبر میگید 2. یک بار سلام و لعن اخر زیارت عاشورا رو میخونید(همون جایی که نوشته 100ب ...

ارع عزیزم درست میگی شما موافقم...فقط ی سوال موقع پریود باید چکار کرد؟؟

بنظرم نمیخواد به این روش چله بگیری این روش تو هیچ کتاب معتبری نیست و فقط روش خود این شخصیت بوده من ک ...

بله درست میگید منم همون معمولی میخونم ممنون😘😘

فقط موقع پریود باید چکار کرد؟؟ 

ارع عزیزم درست میگی شما موافقم...فقط ی سوال موقع پریود باید چکار کرد؟؟

من اون روزا نمیخونم

بعدش روزی دو تا میخونم

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه