2777
2789
عنوان

آقایون میشه بگید چرا بعضی مردا به زن پول نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 118 پست
چه حرفای قانع کننده ای،،، استاتر همینا بگو صد در صد شوهرت هر روز برات پول میزاره،، بهترین راهکاره

بخدااااا

داده بیدا کنه هم حق داره

بگو این روزگار خیلیا منتظرت طرف دستش تنگ بشه

بعد فکر بد و درخاست بد

بگو اگه نداشتیم نمیخاستم ولی حالا ک داریم. نمیخام یککککککک ذره ب شخصیتم توهین بشه 

(از اینطرف خود استارترم باس مواظب باشه غرور یا ولخرجی نیاد سراغش)

بگو اگه پول دستم ندی و خدای نکرده یبار ب غرورم شخصیتم  عفت و شرفم توهین بشه  خونه تو ب آتیش میکشونم  بگو پولو برا چی میخاااای

ببخشید من عصبی شدم چون اصصصصلن درکش نمیکنم

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیزاره میگه مگه از اون مردای بیغیرتم بزارم زنم کار کنه هر وقت خواستی بری سرکار از اون طرف ه ...

😑😑😑

عجب

چه غيرت بيجايي

پس تنها راه اينكه كه وقتي ميري دكتر يا هرجايي پول ميگيري ازش دروغ بگي و بيشتر بگيري و اون پولها رو پس انداز كني 

شايد اينطوري نتيجه غيرت بيجا رو ببينه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

راضی ام چون چشم و دل پاکه و مهربونه و زحمت کشه و منو بخاطر خودم دوست داشته نه سر تیپم و بی غیرت نیست و خانواده دوسته 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
بخدااااا داده بیدا کنه هم حق داره بگو این روزگار خیلیا منتظرت طرف دستش تنگ بشه بعد فکر بد و درخاس ...

آخه خودم دلم نمیخاد چیزی رو با داد و بیداد بگیرم دلم نمیخاد با دروغ و کلک ازش بگیرم وگرنه تا الان وضعم خوب بود 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
😑😑😑 عجب چه غيرت بيجايي پس تنها راه اينكه كه وقتي ميري دكتر يا هرجايي پول ميگيري ازش دروغ بگي و ...

نه آدم دروغگویی نیستم .از دروغ بیزارم 

راضی ام چون چشم و دل پاکه و مهربونه و زحمت کشه و منو بخاطر خودم دوست داشته نه سر تیپم و بی غیرت نیست ...

اینا برای هر مردی لازم اند. ولی کافی نیستند. مهم روح و روان توئه.

الان یه سوال، بخوای بری باشگاه بهت پول می ده؟
پول می ده بری آرایشگاه؟

به قول اون خانوم، برای خودم پیش اومده؛ حساب و کتاب پولامو نداشتم. خرید کردم پول کمتر اومده. هزار جور پیشنهاد گرفتم. اگه چرت و پرت گفت که حق نداری بری بیرون. بهش بگو تو حق هم چین کاری رو نداره.
حقتو بگیر.

گفت اسلام و دین و کشور فلان هم گفته که اجازه بیرون رفتنت دست منه؛ بگو همونا گفتن باید نفقه بدی و یه ...

حاضر جوابی نمیخام بکنم نمیخام احترامشو از بین ببرم 

شوهرم میگه من که نمیزارم تو تنها جایی بری پس پول نمیخای .شوهرم نمیزاره تنها جایی برم .چند وقت پیش گف ...

بگو تو ک میری بیرون؟؟؟؟؟

هزارتا اتفاق هس ایشالا همیشه سالم باشی

شاید ی تصادف کوچیک کردی بردنت خدای نکرده بیمارستان یا کلانتری  بعد من در ب در دنبال کرایه ماشین باشم عجبااااااا

ببخشیداا تقصیر خودته رو بش دادی بگو دوس دارم تو کارتم داشته باشم.  اصلن سرهمین باهاش سرسنگین باش 

بگو مهمون سیزده اومد چیکارکنم؟؟؟

بگو من خانمه خونتم باید از پولت یکم احساس آرامش کنم یا ن؟؟؟؟

بعدم ب مدت پولو نگه دار پیشت. زیاد ازش استفاده نکن

چیزای رو ک بیرون میبینی و دوس داری نشون کن یا عکس بگیر بعدن باهم برین بخرین

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند
آخه خودم دلم نمیخاد چیزی رو با داد و بیداد بگیرم دلم نمیخاد با دروغ و کلک ازش بگیرم وگرنه تا الان وض ...

حرفای ما دروغ و کلک داشت؟؟؟؟؟؟؟

دستت دردنکنه

یساعت بشین تایپ کن

حرفای ما دروغ و کلک داشت؟؟؟؟؟؟؟ دستت دردنکنه یساعت بشین تایپ کن

نه شمارو نمیگم خودمو میگم 

حاضر جوابی بی احترامی نیست. اون مرد هم احترامی برای شما قائل نیست. دیگه حرفی ندارم و ریپلای نمی کنم. ...

عزیزم من منظورم اینکه دوسدارم خودش خواهان باشه که نیس