2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که عصری میری خوش خبرمیای منم بهم گفتن اگه تادوماه دیگه نشدم برم برا آی وی اف😢ولی بهتره توکل ...

امیدوارم هر دومون بدون ای وی اف مادر بشیم هزینه اش یه طرف دردسرش یه طرف اینهمه دارو و هورمون واقعا اسیب میزنه ظاهرا تا اخر بارداری هم همش باید دارو مصرف کنی

امیدوارم هر دومون بدون ای وی اف مادر بشیم هزینه اش یه طرف دردسرش یه طرف اینهمه دارو و هورمون واقعا ا ...

آره میدونم منکه شوهرمم راضی نمیشه همینجا دیدم بعضیا میگن دکترگفته امیدی نیس طبیعی بشیدولی بچه دارشدن فقط بایدازخدا خاست ایشالاکه الانم هسی خبرنداری

اخه دیدم کسانی که بیبی منفی بوده و ازمایش شون مثبت شده هی دارم به خودم امید میدم صبح کلی گریه کردم ح ...

گریه نمن عزیزم برو ازمایش بده انشالله ک بارداری چند ماهه ک اقدام دارین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
گریه نمن عزیزم برو ازمایش بده انشالله ک بارداری چند ماهه ک اقدام دارین

گریه ام بخاطر بارداری نبود نمی دونم چرا یهو فازم افتاد الکی بدون دلیل- پانزده ماهه و کاندید ای وی اف هستم ولی هنوز نرفتم

گریه ام بخاطر بارداری نبود نمی دونم چرا یهو فازم افتاد الکی بدون دلیل- پانزده ماهه و کاندید ای وی اف ...

ازمایش دادم ساعت شش گفتن بیا جواب بگیر نمی دونم چرا خودم هم خیلی امید ندارم