2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 53 پست
گریه ام بخاطر بارداری نبود نمی دونم چرا یهو فازم افتاد الکی بدون دلیل- پانزده ماهه و کاندید ای وی اف ...

اوکی بس خیلی زن قویی هستی ایشالا ک بطور طبیعی باردار میشی

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن دوماه پیش دکترگفت اگه این دوماه نشدی بیا برا آی وی اف چون شوهرم واریکوسل داشت همه چیش ضعیف بود دوسالم بوداقدام کرده بودیم من دیگه امیدی نداشتم یکی ازاقوام نزدیکمونم باردارشده بود میدونسم حالااونو بامن مقایسه میکنن خیلی حسرت میخوردم روزی نبود که گریه نکنم ولی بلاخره شد اصلن ناامیدنشیدتاوقتی خدایی به این بزرگی داریم

حتی ما به میکرو هم فکرمیکردیم چون اسپرم شوهرم جهش هم نداشت که لااقل بشه آی وی اف کرد تااین حدضعیف بودمورفولوژی هم ضعیف بود ینی میخام بگم معجزه وجودداره به هیچ وجه ناراحت نباش واززندگی لذت ببر

راستی شوهر منم اسپرماش ضعیفه...میشه بپرسم شوهر شما دارو چی استفاده کرد...؟

اره گلم سه تا قرص برای یکی دوماه بهش دادولی گفت بایدجراحی کنه که شوهرم چون راضی به عمل نبود فقط قرصارو خورد پنتوکسی فیلین ویتامین ای با  ال کارنیتین خودمم خیلی پیاده روی کردم خیلی زیاد بحدی که پاهام دردمیگرفتن چون اضافه وزن داشتم میخاسم بدنمو آماده کنم

اره گلم سه تا قرص برای یکی دوماه بهش دادولی گفت بایدجراحی کنه که شوهرم چون راضی به عمل نبود فقط قرصا ...

شوهر من واریکوسل ندارن ولی اسپرماش شدیداً ضعیفه...هفت ملیون با تحرک ده درصد...دکتر بهش ال کارنیتین و کلومفین داده...خدا کنه جواب بده واسمون

شوهر من واریکوسل ندارن ولی اسپرماش شدیداً ضعیفه...هفت ملیون با تحرک ده درصد...دکتر بهش ال کارنیتین و ...

من واریکوسل گرید۲ داشت هم تعدادهم مودفولوژی هم جهش ضعیف بودانشالله که بزودی میای خبرخوش میدی چندوقته اقدام کردین