2777
2789

يه دفعه ميخري نميفهمي اصلا چجور شد

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری؟؟وام بگیرید،ما تو سال اول عروسی خونه خریدیم همه شاخ در اوردن چون هیچ پول نداشتیم،جالب اینکه یکسال قبلش ینفر دعای توسل ب امام جواد(ع) بود فک کنم واسه خونه دارشدن واسم فرستاد منم خوندم و سر سال خونه خریدیم

خدایا بچمو حفظ کن...خودت نگه دارش باش...
چ زرنگی وقتی حداقل سرمایشو نداریم

وام بگیر 

ببین اولش نباید بری جای گرون خونه بخری اول از سطح پایین محله های پایین شهر شروع کن 

بعد متراج خونتو بیشتر میکنی بعد اونو میفروشی میری یه محله بالاتر خونه میخری

یواش یواش بعد چند سال میبینی همون خونه که دلت خواستو داری

کاربر پسر هستم 
وام بگیر  ببین اولش نباید بری جای گرون خونه بخری اول از سطح پایین محله های پایین شهر شروع ک ...

حرف شما درست اما نه برای من و همسرم تک و تنهاییم تو ی شهر غریب وام ضامن میخواد کسی ک اینجا مارو نمیشناسه چجوری ضامن من بشه؟