الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب دیدم سگ سیاه بزرگ دنبال من کرده و در حال فرار کردنهستم از کوچه پس کوچه های زیادی رد شدم هر وقت پشت سرم را نگاه میکردم سگ هم پشت سر من بود و خیلی ترسیده بودم تعبیرش چی میشه؟ جابر مغربی میگویند اگر ببینی تعدادی از سگ ها به دنبال شما هستند و شما در حال گریز باشید به این معناست که دوستان ناباب و یا نااهل در اطراف شما هستند که ممکن است روزی برای شما موجب دردسر شوند و باید آن ها را شناسایی کنید و روابط خود را با آن ها کمتر کنید ، اگر ببینی سگ شما را گرفت و گاز زد به این تعبیر است که در اینده ای نزدیک یکی از رفقای شما باعث تحقیر شما در میان جمعی می شود و ضرری بزرگ از جانب ایشان به شما خواهد رسید ، این زیان میتواند بیشتر روحی باشد ،اگر ببینی سگ دنبال دیگران گذاشته و بقیه در حال فرار هستند خوب است و به این معناست که شما بر بدخواهان و دشمنان خود پیروز می شوید و آن ها هیچگاه موفق به شکست شما نمی شوند و تمام دسیسه های آن ها بر علیه شما باطل می شود
عزیزم سگ میتونه به نیاز های جنسی هم اشاره کنه وقتی سرکوب میشن تو خواب اینگونه با حمله حیوانات نشان داده میشن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊