یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فرستادم دخترم یکماه چی بگم والا درست و حسابی صحبت نمیکنن انگار میترسن لو برن ،،طبق عکسایی که میفرسته برامون کاردستی درست میکنن شن بازی و بعصی موقع ها کارگاه آشپزی و این چیزا
یکی از دوستام دوستش بچشم میبره چهار سالش هست میگه کار دستی حروف انگلیسی هوش ریاضی کار میکنن نقاشی شعر اتاق بازی دارن خودشون بچه رو ميبرن دستشویی اونکه ظاهرا خیلی راضی هست
من بردمش یه روز قبلش عادی میرفت خیلی راضی بودم انگلیسی یاد گرفته بود شعر داستان همه چی خیلی خوب ولی استعداد یابی همون روز اول دعواش کرده بود مربی بعدم فضاش اینقد کوچیک و تاریک بودآدم خفه میشد یه چند تا نیمکت قدیمی مال دهه شصت از اونا که خودمون کلاس پنجم که بودیم باید وایمیستادیم سرپا تا بتونیم دو کلمه بنویسیم از اونا براشون گذاشته بود بچه ها همه ریزه میزه اندازه پایه نیمکتاهم نمیشد قدشون اصلا خوشم نیومداصلا درش آوردم
چرا خیلی خوبه ولی این کلاسها تايمش یک ساعت بود من ميخام بزارم یه چند ساعت دور باشه یکم از این وابستگيش کم بشه دختر من که خیلی چیزا یاد گرفت فرهنگسرای خصوصی این کلاسا ميبردمش
منم از همین میترسم پسر منم وابسته اس ولی بیشتر ب کارای عملی علاقه داره زیاد اهل شعر و قصه نیست
سلام من دخترمو بردم فکربازیا توی باغ کتاب اونجا استعداد یابی کردن خیلی جاش خوبه دخترم الان 5 سال و نیمشه به نظرم ببرین اونجا زیر نظر خانم دکتر افکاری هم از لحاظ روانشناسی با بچه کار میکنن هم روی استعدادشون اگه بچه تون مشکل وابستگی داشته باشه اول اون رو رفع میکنن