2777
2789

امروز رفتم محیط مهدکودکهای نزدیکمونو دیدم یکیشون مرکز خلاقیت و استعدادیابی بود تصمیم دارم اونجا ثبت نامش کنم 

خانومایی ک بچتون توی این مراکز بوده لطفا نظر بدید

برای پسر 4/5 ساله خسته کننده نیس؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

منم دلم ميخاد بفرستم ولی نمیدونم واقعا بدرد میخوره یا نه زمانش هم چهار ساعته دختر منم به شدت وابسته اصلا به زور یک ساعت میرفت جایی کلاس 

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد
منم دلم ميخاد بفرستم ولی نمیدونم واقعا بدرد میخوره یا نه زمانش هم چهار ساعته دختر منم به شدت وابسته ...

منم از همین میترسم پسر منم  وابسته اس ولی بیشتر ب کارای عملی علاقه داره زیاد اهل شعر و قصه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین میترسم پسر منم  وابسته اس ولی بیشتر ب کارای عملی علاقه داره زیاد اهل شعر و قصه نیست

دختر من کلاساي مونته سوری میرفت که ترمش تموم شد بعد کلاسهای خلاقیت شروع میشه ولی نميخام بفرستم خلاقیت همش دست ورزی هست

یکی از دوستام دوستش بچشم میبره چهار سالش هست میگه کار دستی حروف انگلیسی هوش ریاضی کار میکنن نقاشی شعر اتاق بازی دارن خودشون بچه رو ميبرن دستشویی اونکه ظاهرا خیلی راضی هست

دختر من کلاساي مونته سوری میرفت که ترمش تموم شد بعد کلاسهای خلاقیت شروع میشه ولی نميخام بفرستم خلاقی ...

یعنی خوب نیست؟بزارمش مهد عادی؟

من بردمش یه روز قبلش عادی میرفت خیلی راضی بودم انگلیسی یاد گرفته بود شعر داستان همه چی خیلی خوب ولی استعداد یابی همون روز اول دعواش کرده بود مربی بعدم فضاش اینقد کوچیک و تاریک بودآدم خفه میشد یه چند تا نیمکت قدیمی مال دهه شصت از اونا که خودمون کلاس پنجم که بودیم باید وایمیستادیم سرپا تا بتونیم دو کلمه بنویسیم از اونا براشون گذاشته بود بچه ها همه ریزه میزه اندازه پایه نیمکتاهم نمیشد قدشون اصلا خوشم نیومداصلا درش آوردم 

و خدایی که به شدت کافیست.......
یعنی خوب نیست؟بزارمش مهد عادی؟

چرا خیلی خوبه ولی این کلاسها تايمش یک ساعت بود من ميخام بزارم یه چند ساعت دور باشه یکم از این وابستگيش کم بشه دختر من که خیلی چیزا یاد گرفت فرهنگسرای خصوصی این کلاسا ميبردمش

من فرستادم دخترم یکماه چی بگم والا درست و حسابی صحبت نمیکنن انگار میترسن لو برن ،،طبق عکسایی که میفر ...

اینجا گفت بیشتر جنبه ی علمی داره ازمایشگاه  شیمی بازی و ریاضی و..

من بردمش یه روز قبلش عادی میرفت خیلی راضی بودم انگلیسی یاد گرفته بود شعر داستان همه چی خیلی خوب ولی ...

واقعا خودشون باشن بچشونو میذارن همچین جایی؟؟

سلام من دخترمو بردم فکربازیا توی باغ کتاب اونجا استعداد یابی کردن خیلی جاش خوبه دخترم الان 5 سال و نیمشه به نظرم ببرین اونجا زیر نظر خانم دکتر افکاری هم از لحاظ روانشناسی با بچه کار میکنن هم روی استعدادشون اگه بچه تون مشکل وابستگی داشته باشه اول اون رو رفع میکنن

سلام من دخترمو بردم فکربازیا توی باغ کتاب اونجا استعداد یابی کردن خیلی جاش خوبه دخترم الان 5 سال و ن ...

سلام ادرسی ک میگید کجاست؟تهرانه؟