2777
2789
عنوان

کسی تاحالا باخوردن باقالی مث من شده

1538 بازدید | 23 پست

دیشب غذا باقالی پلو داشتیم شب خوردم خوابیدم از صبح سرم گیج میره راه میرم نمیدونم چم شده یبارم دیشب بالا آوردم ام گلاب به روتون همش بیرون روی و سرگیجه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشارو میاره پایین مگه نشنیدی میگن حتی کم کم پاک کنید توبهار باقلا رو فشارو پایین میاره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

آره ب باقالی حساسی حتی کسی فوت شده 

نترسونمت ولی اون از وقتی بدنیا اومده بوده حساسیت داشته تو۱۴ سال خورده بود بستری شد ولی علائم حیاتیش افت کردو مرد

شما برو دکتر شاید جزو این دسته باشی

افراط در مصرف باقالا می‌تواند باعث نفخ یا سنگینی معده شود. برای جلوگیری از این عارضه باید ابتدا باقالا را پوست كنده و بجوشانید و بعد آب آن را دور بریزید. نفخ باقالای كهنه و بدون پوست نیز كمتر از باقالای تازه و با پوست است. 

- بعضی‌ها معتقدند مصرف باقالا در بارداری ممكن است احتمال ابتلای جنین به بیماری فاویسم را افزایش دهد. البته این موضوع از لحاظ علمی ثابت نشده است. با این حال بهتر است قبل از مصرف آن با پزشك خود مشورت كنید. 

- مبتلایان به كلسترول خون بالا، تصلب‌شرایین، فشار خون بالا، اسیداوریك بالا، افسردگی، نفخ، دل‌درد، سنگ اورات، خارش پوستی و صرع نباید در خوردن باقالا زیاده‌روی كنند