2777
2789
عنوان

بهترین بالم لبی که استفاده کردین چه مارکی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 59560 بازدید | 54 پست
مال من یونانیه  منم الان جوش زدنم کم شده اما خیلی چال دارم راکوتان چالو بهتر میکنه؟ نگران جا ...

من کلا جای جوش هام نمی موند حتی وقتی درمان نکرده بودم 

ولی فکر کنم حتی اگر بمونه هم با میکرودرم درست بشه یا کلی  روش جدید اومده مثل فیس آپ. نگران نباش اگر با هزینه اش مشکلی نداشته باشی راه های درمانی قطعا براش وجود داره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ع ممنون امتحان میکنم

خواهش میکنم عزیزم ، فقط یه چیزی گلیسرین رو هرگز به تنهایی استفاده نکنید چون اونقدر خشک میکنه که ممکنه لبتون خون بیاد

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من کلا جای جوش هام نمی موند حتی وقتی درمان نکرده بودم  ولی فکر کنم حتی اگر بمونه هم با میکرودر ...

اها مرسی

اخه ی دکتر گفته راکوتان خودش خوب میکنه

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
خواهش میکنم عزیزم ، فقط یه چیزی گلیسرین رو هرگز به تنهایی استفاده نکنید چون اونقدر خشک میکنه که ممکن ...

ینی ممکنه بدترم کنه؟

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
ینی ممکنه بدترم کنه؟

اگه با گلاب ترکیب بشه نه ولی به تنهایی آره

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من لابلو دارم راضی نیستم  البته لبام خیلی خیلی خشکه رو من اثر نداره چون راکوتان میخورم نمیدون ...

فقط پماد ویتامین آ.دی

از داروخانه بگیر

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
مقدارشون با هم برابر باشه؟

عزیزم معمولا اینجوری میگن که گلاب دو برابر گلیسرین باشه

اها مرسی عزیزدل

خواهش میکنم عزیزم

کدوم رایحه اش رو دارین؟

من همیشه صورتی کم رنگ یا قرمز میخرم. همه رایحه هاش خوشبو هست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من همیشه صورتی کم رنگ یا قرمز میخرم. همه رایحه هاش خوشبو هست

مرسی عزیزم