2777
2789
عنوان

بهترین بالم لبی که استفاده کردین چه مارکی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 59577 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لابلا استفاده میکنم، مارک دیگه ایم نزدم، راضیم هستم

کدوم رایحه اش رو دارین؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من لابلو دارم راضی نیستم  البته لبام خیلی خیلی خشکه رو من اثر نداره چون راکوتان میخورم نمیدون ...

زمانی که من راکوتان میخوردم دکترم یه کرم مرطوب کننده دست ساز بهم داده بود برای خشکی دست و پام 

من هم لبلو برای لبم اثر نداشت از همون کرم مرطوب کننده به لبم می زدم خیلی سریع خشکی ها را از بین می برد 

به نظرم برو داروخانه یه مرطوب کننده قوی بگیر برای لبت 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
زمانی که من راکوتان میخوردم دکترم یه کرم مرطوب کننده دست ساز بهم داده بود برای خشکی دست و پام  ...

هرچی میزنم فایده نداره زود پوست لبم بلند میشه 

شما راکوتان خوردی جوشات برنگشتن؟

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
همشون ی مدت خوبن  بعد پوست لبمون عادت میکنه تعریف دکتر ژیلارو شنیدم

واقعا؟ پس برای مراقبت از پوست لبمون از چی استفاده کنیم؟  

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
هرچی میزنم فایده نداره زود پوست لبم بلند میشه  شما راکوتان خوردی جوشات برنگشتن؟

اصلا الان با گذشت حدود ده سال من فقط گاهی که مثلا دیگه خیلی حرص و جوش بخورم یا به مقدار زیادی شرینی استفاده کنم یه جوش کوچولو می زنم 

از جوش های بزرگ و زیاد سابق اصلا خبری نیست 

ولی اون موقع هنوز راکوتان ایرانی نبود من آلمانی مصرف می کردم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اصلا الان با گذشت حدود ده سال من فقط گاهی که مثلا دیگه خیلی حرص و جوش بخورم یا به مقدار زیادی شرینی ...

مال من یونانیه 

منم الان جوش زدنم کم شده اما خیلی چال دارم

راکوتان چالو بهتر میکنه؟

نگران جاهای جوشامم

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
من اینطوریم  شاید فقط من پوستم این مدلیه    

گلیسیرین با گلاب ترکیب کنید بذارید روی لبتون شاید درست شد😢