2777
2789
عنوان

کم کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 48 پست
چجوری؟ هر چی دارو خوردم اصلا اثر نکردن فقط خواب اور بودن

یعنی اعصابت ناراحته؟ داروهای گیاهی استفاده کن ‌‌‌‌طب سنتی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی عزیزم؟اخه منم لاغر کردم خانواده شوهرم کلی حرف زدن تخریب روحی کردن ....

بله جدی میگم.

خانواده شوهر از روی حسادت گفتن.

کل مدلها و مانکنهاو بهترین بازیگرها و ژورنالیستها و .... ببین کدومشون صورت پر دارن؟؟؟؟؟ طرف میره ساکشن صورت که صورت زاویه دار و لاغر و تکیده بشه. خیلی رویاییه.

بله جدی میگم. خانواده شوهر از روی حسادت گفتن. کل مدلها و مانکنهاو بهترین بازیگرها و ژورنالیستها و ...

عزیزم میشه یه بازیگر ایرانی لاغر بهم معرفی کنی تا اونو الگو قرار بدم؟خودم هر چی فک میکنم کسی به ذهنم نمیاد

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
بله جدی میگم. خانواده شوهر از روی حسادت گفتن. کل مدلها و مانکنهاو بهترین بازیگرها و ژورنالیستها و ...

عزیزمی اره واقعا راس میگی عکسای قبل ک نگاه میکنم میبینم صورت پر تپل زیبایی نداره بلکه پیرهم نشون میده ادمو .. مرسی دوستم امیدوارم کردی  😚😍

نه ربطی به  اعصاب نداره خاصیت دارو های اشتها اور خواب اور بودنشه

گفتم داروی اشتها آور نخور .بی‌اشتهایی دلیل داره .دلیلشو باید پیدا کنی .او سه مورد که تو پست اولم گفتم .

اعصاب 

معده 

روده 

کدومش؟

البته مشکل غدد درون ریز هم می‌تونه باشه بندرت

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
گفتم داروی اشتها آور نخور .بی‌اشتهایی دلیل داره .دلیلشو باید پیدا کنی .او سه مورد که تو پست اولم گفت ...

نمیدونم

دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری فقط دارو اشتها اور و مکمل داد که اصلا اثر نکردن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
نیاز داره. ولی نه روزی سه تا بستنی. هر ظهر سیب زمینی سرخ کرده. کلی مریضی دیگه هم آدم میگیره.

درسته ولی سیب زمینی سرخ کرده را دکتر تغذیه گفته بود به خواهرشوهرم بستنی هم چاق کننده هست ولی سه تا درست میگین زیادی هست

من قبلا چاق بودم با یه رژیم اشتباه سریع وزن کم کردم الان لاقر نیستم قدووزنم استاندار هست ولی میخوام یه کوچولو چاق بشم دیگه نمیتونم چون معده ام به غذای کم عادت کرده لاقر کردن واقعا راحتتر هست

من مجردیم خیلی لاغر بودم سرکارم میرفتم دیگه جون برام نمیموند .شربت سانستول می‌خوردم بهتر میشدم .

بعد ازدواج از همون سال اول چاق شدم دیگه دنبال رژیمم خخ