2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 51 پست

آبرو....  ولی ب خواهرش  غیر مستقیم  بگو  از کسی  شنیدی      مطمئنن  ب  شوهرت  بگی  بااین  توصیفات  مذهبی هم  هستن   بدتر ابروی  خانواده  و دخترش هم  میره

خدایا شکرت..      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو 

بنده خدا خواهر شوهرت مگه داره بی ابرویی میکنه 

قصدش اشنا شدنه اصلا اصلا دخالت نکن شما 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
اره اگ دارم اشتباه میکنم وخودم متوجه نمیشم 

اگه خواهر خودتم بود دوس داشتی زنداداشت آمار بده به داداشت؛بی وجدان نباشیم لطفا

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
چراااااا  برادر باید حواسش باشه به خواهرش نه اینکه محدود کنه، نه، اما نزاره که به بیراهه بره ا ...

بعد از یه سنی کسی مسئول کار ما نیس.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

کی میخوایم یاد بگیریم تو زندگی هم فوضولی نکنیم؟

شما اگه خیلی نگرانی برو با خود خواهرشوهرت صحبت کن عزیزم 

بابا امر به معروف ک نهی از منکر ینی تذکر بدی به طرف اگه رعایت نکرد از اونجا به بعدش دیگه به شما ربطی نداره 

فقط اگه خیلی خیلی نگرانی سعی کن با خواهرشوهرت مهربون تر باشی و باهاش روابط نزدیک تری داشته باشی و از اون طریق بتونی از اونکار پشیمونش کنی