2777
2789

اگه یادتون باشه چند ماه پیش تاپیک زده بودم راجع به خواهرم این پایین نوشتم 

(خواهرم گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و دو تا ازدواج ناموفق. قضیه اینه که یه پسر عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش دوست پسر سابق خواهرم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و خواهرم چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته خواهرم رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه خواهرم همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. 

دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود و پولهایی که تو کارتش ریخته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ .

آخرش چی میشه؟ شورای حل اختلاف هم نرفت و پرونده اش رفت دادسرا. شکایتهای دیگه هم پسره کرده بابت پولهایی که ریخته تو حساب)

خواهرم حتی ثناشو باز نمیکنه تا بتونه واخواهی بزنه. هیچ کدوم از دادگاه هاشو نرفت و به احتمال صد در صد حکم علیه اش صادر شده. شهرشو با مادرم و نامزدش عوض کردن تا دوست پسر سابقش نتونه پیداشون کنه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی تون باید پولش برگردونه رضایت بگیره ازش و اگ برنگردونه حکم جلبش میگیره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شورا مهم نیست 

دادگاه مهمه

ولی عجیبه خواهری داری.امیدوارم محاکمه بشه که هر از وقت و احساس و اعتماد بقیهخ شد استفاده نکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

آهان🙂

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.