2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 51 پست

وااا . منم خواهر شوهرم دوس پسر داره شوهرم بفهمه پدرشو در میاره . تازه باهاش دعوامم شد ولی هیچ وقت مسایل خصوصیشو نه گفتم نه میگم . دنبال شر میگردیا . بعدم یه سوال اگه خواهر خودت دوس پسر داشت حاضر بودی به داداشت بگی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بگو ولی کم کم چون تو فامیل ما کسی به پدره چیزی نگفت الان کار ب جای خیلی بدی کشیده شد و ب بدت ...

دقیقا دلم میسوزه ودوس ندارم به اون روزا کشیده بشه

کی میخوایم یاد بگیریم تو زندگی هم فوضولی نکنیم؟ شما اگه خیلی نگرانی برو با خود خواهرشوهرت صحبت کن ع ...

راهی ک شماداری پیشنهادمیدی رو امتحان کردم ولی فایده نداشت حتی چندتا مثال هم براش زدم که این چیزا اخرو عاقبت نداره ولی اصلا براش مهم نیست 

بله، اما تا ی سنی باید حواسش باشه

زیر سن قانونی .

دختر پدر و مادر داره

به برادرش مربوط نیس.

پدر  و مادر حق اظهار نظر و تربیت دارن

اگه دختری  پدر نداشته باشه اجازه  ازدواجش حتی دست مادر و برادرش نیس.

اون دختر  خودش باید راه زندگیشو انتخاب کنه شاید با این آشنایی یه ازدواج خوب داشت خوشبخت شد.

اگرم خوب نباشه بازم انتخاب خودش بوده این بهتره تا یه زندگی تحمیلی

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

چند سالشه خواهر شوهرت؟

من يه بار ميخواستم خواهر شوهرمو ببرم مدل شه تو يه شهري كه ٤ ساعت فاصلش بود تا تهران

بعد زنگ زدم به مامانش و گفتم اگه اجازه ميدين ببرمش

برگشت گفت دخترم ٢٣ سالشه بچه كه نيست خودش بايد تشخيص بده پس به خودش بگو

خيلي خوشم اومد

پس به كسي ربطي نداره

پيج اينستاگرام من  liana_mehrbakhsh  هست..
اگ بگی حتما شوهرت غوغا میکنه و آرامش خانواده بهم میخوده و تا همیشه ب عنوان ی خبرچین تو خانواده ازت ی ...

با مامانش راحت نیستم حتی داداش کوچیکترش هم میفهمه ازتنها کسی هم ک حساب میبره شوهرمنه ک داداش بزرگترش هست

راهی ک شماداری پیشنهادمیدی رو امتحان کردم ولی فایده نداشت حتی چندتا مثال هم براش زدم که این چیزا اخر ...

خب دیگه پس شما وظیفتو انجام دادی عزیزم 

از اینجا به بعدش کاملا به خودش ربط داره 

حتی اگه خواهرتونم بود حق نداشتین دخالت کنین تو روابطش عزیزم 

میدونم نیتتون خیره و قصدتون اصلا فوضولی نیست اما باید بپذیریم که هرکسی اختیار دار زندگی خودشه 

راهی ک شماداری پیشنهادمیدی رو امتحان کردم ولی فایده نداشت حتی چندتا مثال هم براش زدم که این چیزا اخر ...

منطورت دوستیه؟؟؟

من با شوهرم سه ماه  دوست  بودم تو اون تایم فقط قصدمون آشنایی بود.

الانم عاشق شوهر مم

خواستگار فراوون داشتم ولی می خواستم با عشق ازدواج کنم خودم همسرو انتخاب کنم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم