2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم کمکم کن به خدا دروغ نمیگم و حالم بده اشکام بند نمیاد

بخدا هرکاری از دستم بیاد برات میکنم .من خودم یه مدت خیلی زیاد مثل تو بودم .بعد با خدا عهد کردم .از سرم افتاد خداروشکر ...بخاطر هنین درکت میکنم

چرا یکی پیدا نميشه ب من مجوز حمل اسلحه بده؟ 
منظورم اینه ک شوهرت چون باهات رابطه نداره اینجوری هستی ؟یا رابطه دارین و برات کافی نیس؟

اون کارش رو انجام میده ولی به نیازای من اهمیت نمیده من حتی شبایی بود که از خواب بیدارش میکردم و هیچ آرایش و حمام و باز هیچ چند وقتی با خودم کلنجار رفتم تا باهاش کنار امدم ولی آدمه دیگه امشب دوباره دلم لرزیدولی 

بخدا هرکاری از دستم بیاد برات میکنم .من خودم یه مدت خیلی زیاد مثل تو بودم .بعد با خدا عهد کردم .از س ...

من به خاطر گناهش بی خیالش شدم واصلا تن به این کار ندادم خیلی وقته ولی حالا دوباره چیکار کنم

اون کارش رو انجام میده ولی به نیازای من اهمیت نمیده من حتی شبایی بود که از خواب بیدارش میکردم و هیچ ...

عزیزم اگر بهت میرسه ببدارش کن اگر نه که...

دراولین فرصت به سکستراپیست مراجعه کنین بذار مشکلت ریشه ای حل بشه 

درضمن هیچ اشکالی نداره

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
چی اشکال نداره؟ اون اهل دکتر و مشاور نیست

خودت تنها برو یه تمریناتی بهت میده موثر میشه شک نکن

انستا داری؟برو‌پیج بهزادچاوشی خیلی کمکت میکنه

من دوتاشم رفتم سوال داشتی درخدمتم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
اون کارش رو انجام میده ولی به نیازای من اهمیت نمیده من حتی شبایی بود که از خواب بیدارش میکردم و هیچ ...

با شوهرت حرف بزن .میدونم این حرفا خیلی قدیمیه ولی باور کن تاثیر داره ‌لباس خوابهای متفاوت بپوش .موهاتو بزن .برو حمام قبل رابطه .مسواک‌بزن .گاهی موهاتو خودت یکم مدل بده .ناز کن .عشوه بیا ...وقتی ازت رابطه خواست همون اول نرو سر اصل مطلب .خودت بازیش بده .لب بگیر ازش .موهاشو نوازش کن یکمم بکش .بعد از بغلش جدا شو دوباره خودتو بچسبون بهش ....کلللی کار هست ک نمیشه همه رو بگم 

ولی خودت غیر مستقیم تشویقش کن به عشق بازی 

باور کن مردا این کارا رو از ما بیشتر دوس دارن فقط باید نحوه انجام دادنشو بلد باشی

بعد با شوهرتم با ارامش حرف بزن نیازاتو بگو 

نه...باهاش حرف زدی؟بهش بفهمون توعم نیاز داری

من ۳ سال باهاش مشکل داشتم خواسته و دوست داشتنام رو بهش گفتم خودمعمل کردم ولی فایده نداشت الان دوماهی میشد تقریبا بی خیالش بودم ولی امشب دوباره حالم بد شده

من ۳ سال باهاش مشکل داشتم خواسته و دوست داشتنام رو بهش گفتم خودمعمل کردم ولی فایده نداشت الان دوماهی ...

شاید شوهرت از نظر جن س ی کلا سرده ......؟ شایدم تنوع طلبه ؟