2777
2789
با شوهرت حرف بزن .میدونم این حرفا خیلی قدیمیه ولی باور کن تاثیر داره ‌لباس خوابهای متفاوت بپوش .موها ...

گلم من خیلی گرم بودم خیلییییی شیطنت میکردم ولی اون بی تفاوت بود ازش ی کار میخواستم میگفت نه این کار فاحشه هاست نه زن من .من مسواک میزدم حموم میرفتم آرایش میکردم دمنوش بهش میدادم و همه ولی باز جوابی نمیدیدم خسته ام خستهههههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت از نظر جن س ی کلا سرده ......؟ شایدم تنوع طلبه ؟ 

نه اون سرد نیست ولی نمیدونم چه مرگشه نه مسواک میزنه نه حموم میره دهنش بو میده الان دو سه روزی میشه نرفته حموم تازه کارشم تو هوای گرمه خیلی عرق میکنه پاهاش رو نمیشوره

میشه بپرسم چن ساله ازدواج کردی؟

آره گلم من ۱۲ ۹۲ عروسی کردم اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم اینجور شد من باسنام بزرگه همش میگفت اه اینا چیه بزرگن و من😔

ی مشاور گفت بعضی خانما تو رابطه آب منی دارن و من امتحان کردم و داشتم البته قبلش چون میموند تو دلم دلدردای بدی داشتم وقتی به اوجش میرسیدم تخلیه میشدم و اون میگفت حالمو بهم زدی....

آره گلم من ۱۲ ۹۲ عروسی کردم اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم اینجور شد من باسنام بزرگه همش میگفت اه اینا ...

معذرت میخوام این عتیقه رو از کجا پیدا کرذی خله

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
ای بابا اکه بچه نداشتی میگفتم جداشو اخه چرا زنای بدبخت باید نیازشون و سرکوب کنن ولی مردا سریع میرن خ ...

امروز به جاریم میگفتم چرا ی نرد میتونه حتی خیلی راحت یکی رو سیغه کنه ولی ی زن اینقدر بد بخت باشه

آره گلم من ۱۲ ۹۲ عروسی کردم اوایل خیلی خوب بود ولی کم کم اینجور شد من باسنام بزرگه همش میگفت اه اینا ...

واااا

مردا ک با سن بزرگ‌دوس دارن 

بعدم میگفتی مگه چشمت ندید همون اول

چرا یکی پیدا نميشه ب من مجوز حمل اسلحه بده؟ 
ی معرف داشتیم که خیلی سعی کرد تا منا راضی کرد البته بد نخواست ولی شد دیگه خونوادمم  دوست داشتن ...

نرمال نیس شوهرت تو هم نیازش و برطرف نکن ..

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍