2777
2789

بچه ها من امسال که کنکور داشتم یه مدت رفتم تو فاز افسردگی و تراز هام افت کرد دیگه برای اینکه بیشتر افت نکنم گفتم با یکی از این پشتیبان ویژه ها حرف بزنم اقا چشمت روز بد نبینه یکیشونو انتخاب کردم که پزشکی تهران میخوند و تلفنی مثل پشتیبان های دیگهباهام حرف میزد یعنی هرچی از شعور و ادب و طرز حرف زدن این پسر بگم کم گفتم نصف حرف هاشو انگلیسی میگفت با یه لهجه عالییییی حدود 8 باری باهم حرف زدیم توی حرف هاشم میگفت من یه ادم پرفشنیزمی هستم درسا تو هم عین منی و از اینا منم با خودم گفتم بابا حالا این با این همه موقیت و قیافه و طرز حرف زدن فکر میکنی از من خوشش بیاد عمرا دیگه با خودم قضیه رو حل کردم و فراموش کردم و گفتم برم پی زندگیم 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سادیسمیه✋😑

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

خوب چی شد؟

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

یک بار روز اعلام نتایج بهم پیام داد و دیگه هیچی تا امروز  نوشته بود سلام خانوم دکتر عزیز حالت خوبه بلاخره انتخابت کجا بود

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید