2777
2789

انشاءالله قراره چند روز اینده سز بشم ...دست تنهام میخوام کاچی رو قبل بیمارستان رفتن بزنم با سوپ درست کنم بذارم یخچال حداقل برای 4 و پنج روز اول داشته باشم اماده ...خراب نمیشه بنظرتون ؟؟؟؟وسیله هامم جمع کردم .برای بستری شدن همون پرونده پزشکی و نامه فقط ببرم بیمارستان یا کل سونو ها و ازمایش ها ؟؟؟؟

کسی نمیاد پیشت بمونه ؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها میگن قبل از اولین غذا دادن به نی نی،7 تا خرما بخورم ...ولی میگن تا چند ساعت بعدش که نباید چیزی بخورم ...خب نمیشه که تو اون فاصله غذا شیر ندم به نوزاد ...چکار کنم ؟

بسلامتی انشالله بری بیمارستان با نی نی صحیحو سلامت برگردی چندم سز میشی؟😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
بعضی ها میگن قبل از اولین غذا دادن به نی نی،7 تا خرما بخورم ...ولی میگن تا چند ساعت بعدش که نباید چی ...

اولین وعدت بعده زایمان خرما باشه 

حالا هر وقت که بهت اجازه خوردن دادن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
چرا ...ولی نمیخوام وقتی اومدم اشپزی داشته باشیم فقط خودمم و مامانم ...برام سخته 

سه چهار روز ک کهنه میشه مخصوصا کاچی نمیشه خورد 

بزار مامانت برات تازه درست کنه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته