2777
2789
عنوان

میخوام سز شم ،،غذاها رو اماده کنم بنطرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 68 پست

کاچی تو یخچال و فریزر بد میشه به شوهرت قلقشو بگو برات بپزه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خراب میشه  به شوهرت دستورشو بگو بپزه برات هیچکی کمکت نیس؟

واقعا خراب میشه ...؟؟؟؟مامانمم هست ولی سخته بخواد ی دست به اشپزی باشه ی دست به کارای من ...هوای خونه هم دم میکنه .سوپ هم خراب میشه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خراب میشه ...؟؟؟؟مامانمم هست ولی سخته بخواد ی دست به اشپزی باشه ی دست به کارای من ...هوای خونه ...

سوپ برا یکی دوروز خوبه 

البته یه چیزی به اندازه اون روزا بذار بقیشو بذار فریزر 

تو فریزر هیچی نمیشه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
هرچی داری ببر خودشون هرچی نیاز دارن برمیدارن منم دست تنهام موندم چیکار کنم  مامانم نمیاد پیش ...

شما برو خونشون عزیزم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
بعضی ها میگن قبل از اولین غذا دادن به نی نی،7 تا خرما بخورم ...ولی میگن تا چند ساعت بعدش که نباید چی ...

منم سز بودم و هستم

من هروقت تونستم چیزی بخورم اولین چیزو خرما خوردم

دوستتون دارم 💕

احتمالا همین هفته،،،دقیق نگفته

خوشبحالت من بیستمم😓

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
شما برو خونشون عزیزم

کلا از بارداری من ناراضیه

فعلا باهام قهره

از بچه خوشش نمیاد،میگه واسه مردم و شوهرت و خونواده ش حرفی نزنن یکی داشتی دومی رو میخواستی چیکار؟!

😥😥😥

دوستتون دارم 💕

نه فك نكنم خراب بشه ولى غذاى تازه بخورى بهتره

فقط سوپ و کاچی ...چون خودم میزنم بامزه تر میشه ...مامانمم بقیه غذاها رو خیلی وارده ماشاءالله.از اون بابت دیگه مشکلی ندارم

والا دیگه بقیه کی رو دارن

شما همون مامانتو ن هست من که مامانم انقد مریض و حال نداره که کاری ازش برنمیاد انجام بده خواهرام که یکیش دوتا بچه داره و کارمنده اون یکی هم همین موندم من کیو دارم😣

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚