2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه کتاب وقتی نیچه گریست و کتاب بیشعوری را از ایران برام آوردن میدونم هست. جفتش را بهت پیشنهاد میدم بخونی. جالبن خیلی
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نه توی ایران که به عنوان اسم کردی توی ثبت احوال هست. منتهی من ایران نیستم، همسرم هم ایرانی نیست برای همین ثبت احوال حرفی برای گفتن نداشت چون ما شناسنامه ایرانی برای پسرمون نگرفتیم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نه بابا قبلا همه کتاب دستشون بود، همه دوستام شبی نبود دو ورق نخونن و بخوابن، ٧ سالم که بود داییم بردم نمایشگاه کتاب و هرررر کتابی حتی چرت من برداشتم خرید برام، یکیش برادران کارامازوف بود که کلاس سوم خوندم اصلا نفهمیدم چیه، همون سال حافظمو خریدم و من چون تنها بودم و فاصله سنیم با بقیه بچه های فامیل و خواهرم زیاد بود رو اوردم به کتاب، البته اینترنت نبود به اون رو بیارم، بعدشم لیسانس شیراز قبول شدم که دیگه با حافظ حالیییی کردم
منم همیشه کتاب میخوندم. زندگی ماری کوری، هلن کلر، برادران رایت،...... تا تن تن و میلو!!! الان با پسرم با هم تن تن میخونیم. عاشقشم! از اون کومیکهاست که هیچوقت ازش سیر نمیشم. البته ما چاپ زمان شاه داریم. بدون سانسور.