2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کتاب خوندنم را مدیون یکی از خواستگارهامم بهم گفت کتاب مبخونی؟ گفتم نع وقت ندارم ، یه جورایی شماتت بار نگاهم کرد، البته فکر کنم خودشم نمیخوندها ولی باعث شد من جدی تر به این مسئله نگاه کنم
نلییییییییییییییییییییییییییی نههههههههههههههههههههههههههه متنفرم ازش معلومه مشکل داره تموم رماناش مثل هم دوتا پسر پولدار دانشچوی پزشکی که یکیشون مسخره است . نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
حبه انگور منم کتاب دیجیتالی اصلا دوست ندارم. حس کاغذ یه چیز دیگه هست نه؟ اتفاقا دیشب کتابی که میخوندم تموم شد. الان کتاب جدید ندارم. داشتم فکر میکردم چی بخونم. یه رمان دارم نصفه خوندمش چندسال پیش. فکر کنم اونو شروع کنم. نوشته یاسمین طباطبایی هست که زندگی مادر و پدرش را نوشته. خودش هنرپیشه و خواننده آلمانی ایرانی هست. مادرش المانیه و پدرش ایرانی. تا 12 سالگی هم ایران بودن. کتاب به مادرش تقدیم کرده. خودش کتابو به من هدیه داد و برام امضا کرد. زن نازیه خیلی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد