2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه حل هاى كه براى رفع جادو جمبل ميدن

يكيم براى رفع سوزش و عفونت گلو يه كاربر ديگه گفت فلفل تند غرغره كن خوب ميشى  

اونايي كه تاپيك ميزنن از شوهرم كتك خوردم بعد خيلى خونسرد تعريف ميكنن

رفتیم مهمونی میزبان برا شام گوجه کبابی درست کرد گذاشت جلومون 😐😐😐😐😐😐😐جالبه وضع مالیشونم خوبه ن ...

ما هم یه بار یکی از آشناهامون ما رو باغش دعوت کرد برای ناهار آبدوغ درست کرد داد بهمون😒😒😞😞 وضعشونم توپپپپپپ ها. خونشون بالا شهر تهران و چند تا مااشین و ویلا و اینا...

جیش قطره چایی شوهر محبت😶

این قضیه رو واقعا من از یه شخص مطمین شنیدم که انجام داده بود و نتیجه گرفته بود البته من خودم موافق نیستم

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
همین الان تو تاپیک بغلی یه مرجع تقلیدی اعلام کرد رقص فقط برای شوهر حلاله و بدون اهنگ. دو تا سوال اول ...

میتونه درهمون حال با دهنش اهنگ بزنه و قر بده😂یه بیت باکس حرفه ای لازمه

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
رفتیم مهمونی میزبان برا شام گوجه کبابی درست کرد گذاشت جلومون 😐😐😐😐😐😐😐جالبه وضع مالیشونم خوبه ن ...

يعنى گوجه خالى با نون😕

شايد كبابشو يادشون رفته

يه نشونى ميدادى 😐

ما هم یه بار یکی از آشناهامون ما رو باغش دعوت کرد برای ناهار آبدوغ درست کرد داد بهمون😒😒😞😞 وضعشون ...

ما هم بعد عروسی یه جا پاگشا دعوت بودیم جلومون نیمرو با پیاز گذاشتن تازه خودشونم ننشستن فقط پدر خانواده نشست سر سفره😐