2777
2789
یه چیز عجیب دیشب تو نی نی سایت دیدم این بوده تاپیک بود که از اولین خاطره پریودی بچه ها بود نذاشتن دو ...

من تو اون تاپیک نبودم. ولی مال منم اولین بار که متوجه شدم جالب بود. چون صبح بود و فکر کردم سرطان خون گرفتم و کلی گریه کردم و بعدش به خانوادم گفتم و فهمیدم که نه بابا😖😖😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاربرا مردن😑😐

عزیزم برا امضات خوندم ان شاءالله مامانت زودتر خوب یشه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

يعنى گوجه خالى با نون😕 شايد كبابشو يادشون رفته يه نشونى ميدادى 😐

من به شوهرم گفتم این‌گوجه ش انقدره کبابش چقدره 😐😂😂😂 حالا سر سفره شوهرم هی اینو تکرار میکرد‌ منم‌خنده م‌میگرفت ... من که فقط ماست خوردم همونم پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم 🥴

من شنیدم بروسلی نمیتونسته دوچرخه سواری کنه یعنی یادنمیگرفته، برام عجیب بود وقتی شنیدم 

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!
راه حل هاى كه براى رفع جادو جمبل ميدن يكيم براى رفع سوزش و عفونت گلو يه كاربر ديگه گفت فلفل ...

اصلا یه سری موارد عادی تو زندگیها رو میگن حتما برات دعا گرفتن و جادو کردن. من موندم واقعا اعتقاد دارن یا الکی میگن. آدمهای باسواد و تحصیلکرده عین ننه بزرگ صد سال پیش حرف میزنن

من تو اون تاپیک نبودم. ولی مال منم اولین بار که متوجه شدم جالب بود. چون صبح بود و فکر کردم سرطان خون ...

اتفاقا چند نفر تو همون تاپیک همین حرفو زدن که فکر کردن سرطان خون دارن ....یکی می‌گفت چون فامیلاشون تازه براثر سرطان خون فوت شده این باعث ترسش شده

این قضیه رو واقعا من از یه شخص مطمین شنیدم که انجام داده بود و نتیجه گرفته بود البته من خودم موافق ن ...

چیه قضیه ش؟؟؟بمنم بگید

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

یه خانوم که عمل زیبایی واژن کرده بود بعد عکسشو ک گذاشت ی کاربر گفت انگار اونجاش دندون درآورده 😂😂😂 ...

یا خدا جدی عکس گذاشته بود😱😲

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.

بعضیا که ۲ هفته ۱ ماه حموم نمیرن  

چایی جیشی و شورت نباتی و مالیدن منی روی پوست  

اعتقاد به جادو جمبل که جالا شماره هم ردو بدل میکنن

خب اون جادوگره اگه عقل داشت جادوش اثر داشت الان چرا جادوگر بود دکتری تاجری چیزی میشد  

آها اوناییکه به خواهرشوهر یا مادرشوهر حسودی میکنن مثلا لباز باز پوشیده خب خواهرشه مادرشه چرا فکراتون منحرفه حالا جاری یچیزی

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی